centre de formació i creació escènica

Joan Anton Sànchez.

joan-anton3

Ha estat professor de teatre a l’escola de teatre i dansa El Timbal. També va  ser director d’escena a l’Aula d’Òpera al Conservatori del Liceu.

També ha donat classes de teatre al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori Antonio Vivaldi a Alessandria (Italia)

Ha estat col·laborador de la Fundació La Caixa, dins el programa CaixaEscena amb qui va realitzar l’espectacle Amb veu de dona interpretat i escrit a partir dels testimonis de dones nouvingudes.

Ha estat director artístic dels teatres Zorrilla, Principal i  Blas Infante de Badalona.

Ha estat responsable de la producció i/o la posada en escena de més de 60 espectacles d’òpera i teatre que s’han representat en els principals escenaris de l’Estat com el Teatro de la Zarzuela de Madrid, Campoamor de Oviedo, Festival de Peralada, Pérez Galdós de Las Palmas de Gran Canaria, Auditorio Alfredo Kraus de las Palmas, Mercat de les Flors de Barcelona, Teatre Lliure, Palau de la Musica Catalana, Teatro de la Abadía de Madrid,  entre d’altres.

Recentment ha  col·laborat a les temporades dels amics de l’òpera de Sarrià, amb títols com Il Barbiere di Siviglia (Paisiello),  L’occasione fa ila ladro (Rossini) i La cambiale di matrimonio (Rossini) i La traviata (Verdi) amb una producció de Amics de l’òpera de Calella. També ha realitzat  la posada en escena del doble concert Poemes d’amour de Albéniz i El amor brujo de Falla amb Jordi Dauder (actor),  Estrella Morente (cantaora), Jaime Martín (director) i l’Orquestra de Cadaqués (Teatre Grec)

Anar a Dalt