centre de formació i creació escènica

Òscar Castellví.

Actor.

Llicenciat l’any 2008 en Art Dramàtic en l’especialitat de teatre de text, per l’Institut del Teatre de Barcelona. També s’ha format amb Javier Daulte, Isaac Alcayde i Laura Jou entre d’altres.

Alguns dels seus darrers treballs en teatre han estat Titus Andrònic versió i direcció d’Israel Solà (Parquing Shakespeare, Teatre Grec); El Fantasma de Canterville versió de Joan Yago dirigida per Josep Maria Mestres (Teatre Condal); La Mare de Florian Zeller dirigida per Andrés Lima (La Villarroel); L’Avar de Molière dirigida per Josep Maria Mestres (Teatre Goya); Translations de Brian Friel dirigida per Ferran Utzet (LaPerla29,gira); TocToc de Laurent Baffie (Club Capitol) i Els justos d’Albert Camus (Cia. AlGalliner). Amb la companyia del projecte T6 del TNC estrena: Atraco, paliza y muerte en Agbanäspach de Nao Albet i Marcel Borràs, No parlis amb estranys d’Helena Tornero, Groenlàndia de Jordi Faura, L’ombra al meu costat de Marilia Samper, Voyager de Marc Angelet, T-Error de Jordi Oriol, Una història catalana de Jordi Casanovas, Gang Bang de Josep Mª Miró, Vimbodí vs. Praga de Cristina Clemente, Lluny de Nuuk de Pere Riera, A mi no em diguis amor de Marta Buchaca i M de mortal de Carles Mallol.

A la televisió ha treballat a Xooof! i Dinamita del Tricicle (TVC); als documentals Perseguits i salvats de Felip Solé (TVC) i El viatge de Companys de Joan Gallifa (TVC).

Protagonitza diferents curtmetratges on destaca a David de Carles Sans, curt nominat als Premios Goya; i premiat a El nieto de Carles Ledesma.

També ha participat com a Intèrpret a les assignatures de Direcció d’actors de l’Institut del Teatre, Realització audiovisual de la UPF i al Màster de direcció de l’ESCAC.

Paral·lelament ha impartit cursos, intensius i classes d’entrenament actoral, veu, text, expressió corporal, interpretació, creació de personatge, clown, mim, màscara i commedia de’ll arte.

Anar a Dalt