centre de formació i creació escènica

Roser de Castro.

_MGL0668

És actriu, docent i escriptora.

És Llicenciada en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació de Text per l’Institut del Teatre de Barcelona i graduada en Tècnica Meisner per Javier Galitó-Cava. S’ha format en Tècnica Vocal  amb Lluïsa Sala, Coralina Colom i Gemma Reguant, entre d’altres;  en Vers i Dicció amb Lluís Solà i Rosa Victòria Gras; i en Cant amb Josep Pieres i Rosa Maria Vilar. És, des de fa anys, professora titular de l’assignatura de Veu i Dicció als estudis d’Art Dramàtic de l’Aula de Teatre de Lleida i de l’Estudi per l’Actor Nancy Tuñón-Jordi Oliver. Ha cursat el master Desenvolupament Personal i Lideratge a la UB. Experta en Habilitats Comunicatives, ha realitzat seminaris d’aquesta matèria per diverses empreses i professionals.

Com actriu treballa regularment als escenaris catalans amb companyies com Sèmola Teatre i directors com Xavier Albertí, Joan Solana, Frederic Roda i Marc Molina, entre d’altres. Ha estrenat a teatres com El Mercat de les Flors, el Teatre Gaudí, la Biblioteca de Catalunya i el Teatre del Raval de Barcelona.

Actualment compagina la tasca d’intèrpret i docent amb la seva vocació d’escriptora, formant-se en Poesia amb Josep Pedrals a l’Escola d’Escriptura de Barcelona i en dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett amb Helena Tornero i April de Angelis.

Response (1)

  1. el timbal Hablar en público en la era digital
    17 17UTC novembre 17UTC 2015 de 10:34 10Tue, 17 Nov 2015 10:34:30 +000030. ·

    […] Roser de Castro, professora de “La veu i el text” a El Timbal, fa una reflexió entorn el parlar en públic a l’era digital al blog “A través del espejo“, de l’agència Alicia Comunicación. A continuació, us deixem l’article íntegre. […]

Anar a Dalt