centre de formació i creació escènica

Silvia Quer.

silvia-quer-1

Directora de llarga trajectòria, ha dirigit el llargmetratge “Febrero”, el qual va estar seleccionat al festival de Sitges (2004) i al festival Cinespaña de Toulouse (2005).

Ha participat en la direcció de TV movies i mini-sèries que han tingut un bon reconeixement a diversos festivals nacionals i internacionals, com ara “Operación Jaque” (2010, premi FIPA de Plata al festival de Biarritz, millor mini-sèrie al Zoom d’Igualada, medalla de bronze al festival de New York); “23F, el día más difícil del rey” (2009, Premi Ondas a la innovació televisiva, Silver Chest Prize a Bulgària, Premi Gaudí a la millor mini-sèrie, entre d’altres); “Carles, Príncep de Viana” (2001, premi a la millor producció al Festival Internacional de Venècia).

Recentment també ha fet mini-series i TV movies com “La llum d’Elna” (2016), “La

Xirgu” (2015) o el documental “Terra cremada” (2016). També ha dirigit alguns episodis de sèries com “Se quién eres” (2015, Mediaset), “Bajo Sospecha” (2014, Antena3), “Gran Hotel” (2012, Antena 3), “Gran reserva” (2011, TVE), “Gavilanes” (2010, Antena 3), entre d’altres.

Ha participat en el disseny de la realització de diversos programes d’entreteniment (“Ruïna total”, “Magmagazine”, “Tres senyores i un senyor” el “Súper 3”), ha realitzat videoclips per “La cubana” i l’Albert Pla, i ha estat guionista i directora del curtmetratge “Primera fila” (1983), en 35 milímetres, produït per Sebastián García i protagonitzat per Ángel Jové.

També ha realitzat spots per diferents campanyes de TV3, el TR3SC, la Generalitat de Catalunya (“Llegir ens fa més grans”) o ONO (“El lado bueno de la vida”).

En teatre, va ser ajudant de direcció de l’obra “La Tempestad” de W. Shakespeare, dirigida per Calixto Bieito (1997).

També ha impartit diversos cursos d’actuació davant la càmera i de direcció d’actors a diferents escoles nacionals i internacionals, com ara la Escuela de Cine y Televisión de Sant Antonio de los Baños (Cuba).

Ha treballat amb actors i actrius com ara Laura Conejero, Laia Marull, Julio Manrique, Adolfo Fernández, Mercedes Sampietro, Nausicaa Bonnin, Noémie Schimdt, Lluís Homar…

Anar a Dalt