L’estiu a escena

L’estiu a escena és un casal on partint d’un centre d’interès i mitjançant el joc, l’experimentació i la creativitat, ens endinsarem en el món de les arts escèniques.
El casal serà un espai per donar veu a la creació dels infants i joves.

Per a aquelles persones matriculades o interessades en matricular-se al casal, fem una sessió informativa via zoom el 25 de juny a les 13:00 hores per a concretar més al detall les activitats previstes, així com resoldre altres dubtes que sorgeixin. Podeu apuntar-vos omplint el següent formulari.

IMPORTANT

Entenem que aquest any, el casal i els cursos d’estiu per a nenes, nens i joves són més necessaris que mai, ja que els permetrà reconnectar amb els altres, el joc, la creativitat, l’expressió artística i tots aquells valors que les Arts Escèniques proporcionen.
I amb la tranquil·litat de saber que s’organitzaran seguint les mesures de seguretat i higiene que marquin les autoritats sanitàries.

Contingut

Al llarg de la setmana, amb el nostre professorat especialitzat, treballarem diversos aspectes teatrals: a partir de la improvisació teatral, la interpretació, l’exploració del moviment, el treball amb objectes i el text. Tota aquesta investigació culminarà amb un treball final que mostrarem a les families, o bé amb una gravació o bé amb una connexió en directe via zoom el darrer dia.

Entre tots i totes, decidirem el centre d’interès de la mostra, i cada grup el desenvoluparà segons les seves inquietuds. Potenciant els seus recursos tant a nivell grupal com individual, la diversió està assegurada!

Com serà el nostre dia a dia?

Començarem la jornada amb dinàmiques i jocs per conèixer-nos i desinhibir-nos. Després treballarem per conèixer totes les tècniques de la mà del nostre professorat especialitzat. Gaudirem d’una estona d’esbarjo a l’aire lliure, i seguirem amb un treball de posada en comú, endreçant tot l’aprenentatge fet i seguint amb la construcció de la creació grupal.

I a més, no ho oblidis: el teatre ens aporta eines de creixement personal així com ens ajuda a millorar les habilitats socials.

A qui s'adreça

Aquest casal s’adreça a grups de diferents edats:

 • Nenes i nens de 8 a 11 anys
 • Nenes i nens d’ 11 a 13 anys
 • Joves de 13 a 15 anys

* El casal necessita un mínim de 6-7 alumnes per cada grup. En cas de no arribar al mínim aquest hauria d’anul·lar-se una setmana abans del seu inici.

Horaris i calendari
 • Juliol a escena
  Del 6 al 10 de juliol
  De 9h a 14h
 • Setembre a escena
  De l’1 al 10 de setembre
  De 9h a 14h

* Possibilitat d’ampliar l’horari de 14h a 15h. Durant aquella hora d’acollida, l’alumnat podrà utilitzar un espai concret del menjador. També podrà utilitzar la nevera i el microones (manipulat pel professor responsable). Però a causa de les mesures que cal implementar pel COVID19, no podrà utilitzar els utensilis del centre com: plats, gots i coberts. Caldrà que aquests els duguin desde casa.

Sessió informativa

Per a aquelles persones matriculades o interessades en matricular-se al casal, fem una sessió informativa via zoom el 25 de juny a les 13:00 hores per a concretar més al detall les activitats previstes, així com resoldre altres dubtes que sorgeixin. Podeu apuntar-vos omplint el següent formulari. Rebreu el link al zoom màxim fins a 5 minuts abans de la sessió al vostre correu electrònic.

En cas de no poder assistir a la reunió via zoom programada, pots venir presencialment al timbal a partir del 22 de juny en el següent horari, o bé demanar via email que et contactin telefònicament per resoldre dubtes.

Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 5428
    )

  [1] => Array
    (
      [professor] => 9677
    )

  [2] => Array
    (
      [professor] => 10901
    )

  [3] => Array
    (
      [professor] => 5434
    )

)