L’estiu a escena

L’estiu a escena és un casal on partint d’un centre d’interès i mitjançant el joc, l’experimentació i la creativitat, ens endinsarem en el món de les arts escèniques.
El casal serà un espai per donar veu a la creació dels infants i joves.

Per a aquelles persones matriculades o interessades en matricular-se al casal, fem una sessió informativa via zoom el 15 de juny a les 17:30 hores per a concretar més al detall les activitats previstes, així com resoldre altres dubtes que sorgeixin. Podeu apuntar-vos omplint el següent formulari.

IMPORTANT

Entenem que aquest any, el casal i els cursos d’estiu per a nenes, nens i joves són més necessaris que mai, ja que els permetrà reconnectar amb els altres, el joc, la creativitat, l’expressió artística i tots aquells valors que les Arts Escèniques proporcionen.
I amb la tranquil·litat de saber que s’organitzaran seguint les mesures de seguretat i higiene que marquin les autoritats sanitàries.
Degut al moment excepcional que estem vivint, no estem fent cobraments de matrícules en el moment de la reserva. El que sí que fem és animar-vos a fer-la amb antelació pel nombre molt limitat de places ofertades i per tal no us quedeu sense la vostra.

Contingut

Al llarg de la setmana, amb el nostre professorat especialitzat, treballarem diversos aspectes teatrals: a partir de la improvisació teatral, la interpretació, l’exploració del moviment, el treball amb objectes i el text. Tota aquesta investigació culminarà amb una mostra oberta on compartirem amb les famílies el resultat del procés creatiu de cada grup. Us esperem!

Entre tots i totes, decidirem el centre d’interès de la mostra, i cada grup el desenvoluparà segons les seves inquietuds. Potenciant els seus recursos tant a nivell grupal com individual, la diversió està assegurada!

Com serà el nostre dia a dia? Començarem la jornada tots junts amb jocs per conèixer-nos i desinhibir-nos. Després ens dividirem en grups i coneixerem totes les tècniques de la mà de diferent professorat. Gaudirem d’una estona d’esbarjo a l’aire lliure, seguirem amb una sessió amb el professor referent de cada grup per posar en comú i endreçar tot l’aprenentatge fet i seguir construint la creació.

I a més, no ho oblidis: el teatre ens aporta eines de creixement personal així com ens ajuda a millorar les habilitats socials.

A qui s'adreça

Aquest casal s’adreça a grups de diferents edats:

 • Nenes i nens de 8 a 11 anys
 • Nenes i nens d’ 11 a 13 anys
 • Joves de 13 a 15 anys
Horaris i calendari
 • Juliol a escena
  Del 6 al 10 de juliol
  De 9h a 14h
 • Setembre a escena
  De l’1 al 10 de setembre
  De 9h a 14h

* Possibilitat d’ampliar l’horari de 14h a 15h. Durant aquella hora d’acollida, oferim l’espai de menjador, els utensilis, la nevera i el microones per a l’alumnat que vulgui portar el seu dinar.

Sessió informativa

Per a aquelles persones matriculades o interessades en matricular-se al casal, fem una sessió informativa via zoom el 15 de juny a les 17:30 hores per a concretar més al detall les activitats previstes, així com resoldre altres dubtes que sorgeixin. Podeu apuntar-vos omplint el següent formulari.

Professorat