Enfoca els estudis escènics

Amb aquesta formació també es pretén inculcar els valors que imprimeix una formació artística personal, així com potenciar les sensibilitats artístiques i les capacitats d’expressió i comunicació dels joves d’edats compreses entre els 16 i els 18 anys.

Contingut

Objectiu

Estimular, motivar i orientar aquell alumnat que comença a plantejar-se uns estudis escènics professionals.

Quatrimestre del 5 de febrer al 14 de maig (15 sessions de 2h cada una)

Càpsula 1: TREBALL DE TEXT A TRAVÉS DE LES ESCENES Aprofundiment en l’analisi del text, la construcció del personatges i el treball d’escenes.

Calendari: 7 sessions.
Professora: Blanca Solé

Càpsula 2:INTERPRETACIÓ PER LA CÀMERA Aproximació a la interpretació per treballar en cinema i televisió. Introducció al treball tècnic. Treball amb escenes per ser gravades. L’última sessió serà de visionat (caldrà editar)

Calendari: 7 sessions.
Professor: Pol Fuentes

Càpsula 3:  ORIENTACIÓ CAP ELS ESTUDIS PROFESSIONALS I LA PROFESSIÓ

Quines opcions tinc si vull fer uns estudis professionals? Donarem informació dels diferents estudis professionals i  les proves d’ accés (professorat dels estudis professionals o secretaria acadèmica de el timbal)
Quines sortides professionals tinc? Parlarem sobre les diferents sortides professionals: teatre, televisió i cinema, creació, pedagogia. (professorat de el timbal que hagi treballat en diferents àmbits). Possibilitat de convidar un actor/actriu jove per fer la xerrada.

Calendari:  1 sessió.
Professora: Meritxell Santamaría

 

 

A qui s'adreça

Adreçat a alumnat amb formació en estudis d’interpretació. S’ampliaran coneixements amb una aproximació a la Interpretació per la càmera i a la tècnica avançada amb el text.

Horaris

Divendres de 19:30 a 21:30 hores.

Calendari

Inici curs
5 de Febrer del 2021

Final curs
14 de Maig del 2021

Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 6695
    )

  [1] => Array
    (
      [professor] => 530
    )

  [2] => Array
    (
      [professor] => 5434
    )

)