centre de formació i creació escènica


CURSOS PER A JOVES

 

 

 

Cursos per a joves de 12 a 15 anys, agrupats per franges d’edat.

Dues modalitats: 

Es pretén inculcar els valors que imprimeix una formació artística, així com potenciar la sensibilitat i les capacitats d’expressió i comunicació dels joves. Iniciarem l’ entrenament amb les tècniques d’ improvisació, la construcció del personatge, l’ aproximació al text, el treball d’ escenes i el taller de final de curs que es presentarà en un teatre.

En la modalitat de teatre musical també es treballarà la introducció a la tècnica de cant.

 

Cursos per a joves de 16 a 18 anys, agrupats per franges d’edat.

  • Teatre Jove Avançat: Cursos anuals d’interpretació que aprofundeixen, des de l’entrenament actoral, en la construcció del personatge, el treball d’ escenes i que finalitzen amb el taller de final de curs que es mostrarà en un teatre.
  • Enfoca els estudis escènics: (quatrimestre de febrer a maig de 2019): Per alumnes ja iniciats en estudis d’interpretació. Ampliarem coneixements amb una aproximació a la Interpretació per la càmera i al Teatre musical. L’objectiu és estimular, motivar i orientar aquell alumnat que comença a plantejar-se uns estudis escènics professionals.
  • Batxillerat d’arts  escèniques: Col·laborem amb el Batxillerat d’arts escèniques de l’Escola Pia de Nostra Senyora conjuntament amb la Sala Beckett. Aquesta aliança ens permet sumar coneixement a l’itinerari d’expressió teatral del batxillerat

 

L’escola amb la familia

  • Per l’alumnat de 12 a 15 anys: reunió al mes d’octubre.
  • Per l’alumnat de 16 a 18 anys: reunió al mes de novembre.

Adreçats a:

Adreçat a joves, cursos distribuïts en grups d’edat, des de els 12 als 18 anys.

 

MÉS INFORMACIÓ
captcha
Accepto les condicions legals
Tel. 93 302 73 47

Anar a Dalt