centre de formació i creació escènica

Primers cursos intensius de cap de setmana del 2020!.

El proper 8 i 9 de febrer es realitzaran els primers cursos intensius de cap de setmana d’aquest 2020! Aquests cursos són de 10 hores intensives durant un únic cap de setmana: dissabte de 10h a 13h i de 14h a 17h, i diumenge de 10h a 14h.

Aquest cop, proposem dos cursos de dues disciplines totalment diferents; d’una banda, Els camins de la poesia visual, amb Anna Ros (Labú Teatre), i de l’altra El càsting: la gran oportunitat, amb Xavi Siles.

Al curs amb l’Anna Ros es farà un treball escènic visual, on la creació d’universos poètics suggereixin imatges colpidores, emocions, històries, sensacions… Un camí de la creació amb una visió de l’estètica única, a través d’atmosferes i paisatges onírics. Al d’en Xavi Siles, s’ofereix un espai d’entrenament per poder explorar la relació tant amb la càmera com amb el director/a de càsting per tal d’e guanyar confiança, presència i autenticitat en les audicions.

Tots dos cursos estan adreçats a actors i a actrius o a persones amb dos anys mínim d’experiència i/o formació teatral.

Si vols més informació d’aquests cursos o inscriure’t, pots contactar amb la secretaria del centre a escola@eltimbal.org o trucar al 93 302 73 47. Les inscripcions estan obertes fins el 5 de febrer!

Anar a Dalt