Anna Mateo

Professorat

L’Anna Mateo té una gran experiència com a professora així com a una extensa carrera com a cantant de teatre musical i cant clàssic.

Es va graduar en cant al Conservatori de Barcelona i posteriorment va anar a viure al Regne Unit on el 2004 va obtenir el MA in Performance (Musical Theatre) a la Royal Scottish Academy of Music and Drama. Actualment està al segon nivell per esdevenir una Master Teacher certificada en l’entrenament de Estill Voice i se segueix formant regularment en masterclasses i cursos per tota Europa per tal d’integrar les últimes tècniques i tendències pedagògiques en el món de la veu.

Ha estat professora de cant i teatre musical al Bird College i a la Urdang Academy de Londres i ha tingut el seu propi estudi al West London.

Com a actriu de teatre musical ha treballat al West End de Londres al musical de ‘Evita’ a l’Adelphi Theatre i al musical ‘Zorro, the musical’ al Garrick Theatre on va fer de protagonista suplent en diverses ocasions del paper d’Inez.

També va formar part del repartiment de la producció de John Adams ‘I was looking at the ceiling and then I saw the sky’ al Barbican/Theatre Stratford East on va interpretar el personatge de Consuelo la qual cosa va resultar en una invitació per cantar com a solista el paper de Maria de ‘West Side Story’ amb la Liverpool Phillarmonic Orchestra.

A Barcelona i Madrid ha treballat als musicals Sister Act al Teatre Tívoli, ha fet de solista a ‘The Bernstein’s Mass’ a l’Auditori de Barcelona i va actuar a Càndid als Teatros del Canal entre d’altres. L’Anna és, també, professora de cant al IAB (Institute of Arts Barcelona) i llicenciada en Dret per la UB de Barcelona.