Clara Sunyer

Professorat

Actualment; segueix estudiant la tècnica Neuroveu i la teoria polivagal amb l’Alexandra Lottermoser. També segueix la seva formació d’harmonia i tècniques d’acompanyament amb el piano per a la seva pròpia creació com a cantautora.

Guanyadora de la beca RAW del programa de Suport a la Creació de les Cases de la música per a la gravació del seu primer videoclip: Cor perifèric. Tema propi de l’estiu del 2022.
Graduada per l’Institut del Teatre com a actriu de teatre musical. Actualment, creadora multidisciplinar en les branques artístiques de la música, del teatre i de la dansa. Creadora d’espectacles propis (gener 2024) i cantautora amb dos discs al mercat musical.
La seva formació comença des de ben petita en la dansa clàssica i la música cursant els estudis fins acabar el grau mig a l’Aula del Liceu de Barcelona. Ha rebut classes de dansa contemporània de professionals com l’Helena Canas Estremera, l’ Aina Gargallo i l’ Amèlia Boluda.
La música neix de l’escola de la seva mare, flautista i gran pedagoga musical, l’Eulàlia Buigas.
Ha rebut classes de cant líric d’en Fernando Bañó, classes de musical amb la Muntsa Rius i la Kirby Navarro i, especialització més en la improvització musical jazzística amb en Xevi Gata. També s’ha format en tècniques modernes com Jo Estill (Estill Voice Training) amb la Viv Maning i s’ha perfeccionat amb l’ Àlex Dee.
També va fer la formació de Comèdia musical a l’escola Coco Comín de Barcelona on va formar-se en moltes disciplines de la dansa com el claqué, el hip-hop, la dansa espanyola, el flamenc i va aprofundir amb la dansa contemporània i el clàssic.

En l’àmbit laboral; s’ha dedicat molt a la pedagogia de la dansa, expressió corporal amb grups de discapacitats, amb persones grans i ha estat la directora de l’expressió artística del Club de patinatge de Tiana.
Ha estat la professora de cant i sensibilització musical dels més petits a diferentes escoles; la més rellevant l’escola Municipal de Llinars del Vallès. I segueix treballant a la Llar del Avis de Tiana fent comèdia musical: playback artístic i interpretació de cançons.

Com a artista; es dedica plenament al seu projecte propi artístic; Clara Sunyer. Dirigeix la seva pròpia banda i és la compositora de la lletra i la música de les seves cançons.
Treballa conjuntament amb el dramaturg Salvador Sánchez i té acompanyaments (ulls externs) del seu treball amb professionals com en Joan Arqué i la Mar Nicolás.

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información