Marc Crehuet

Equip col·laborador

Marc Crehuet (Santander, 1978. Llicenciat en Comunicació Audiovisual) és el creador, guionista, director i coproductor de la sitcom amb actuacions musicals Pop Ràpid (Canal 33-TV3. 2 temporades, 2010-2011), considerada com una de les sèries de ficció amb el format més innovador de la televisió autonòmica catalana.

Ha estat analista de guions de TV3 i guionista de programes i de sèries com Àngels i Sants (TV3, 2006). També va ser el creador, guionista i codirector de diverses sèries per a la XTVL com Intendències, Perfils, o GreenPower (guanyadora del premi MAC al millor programa d’entrenteniment del 2010).

És autor i director de teatre i la seva obra El rei borni ha estat aclamada per la crítica i considerada per diferents mitjans com una de les millors obres del 2013. L’obra va estar dos anys girant per tot l’estat espanyol, ha estat traduïda a cinc idiomes i s’ha representat amb èxit a diferents països europeus.

A finals de 2013 la productora Minoria Absoluta li encarrega la co-escriptura i direcció de l’espectacle de monòlegs Magical History Club, estrenat al Teatre Coliseum de Barcelona el febrer de 2014.

Ha escrit i dirigit nombrosos curtmetratges com Senyoras, el corto (Cassette Films, 2010)  un curt viral que va obtenir més de 100.000 visites en una setmana a youtube, Político Incorrecto, (per al programa Torres y Reyes de TVE, 2013), Filtros (per al programa Alaska y Coronas de TVE, 2014) o Aniversario (Moiré Films, 2012)  un dels curtmetratges que el duo d’humor Venga Monjas van encarregar a diferents directors, entre els quals figuren Miguel Noguera, Carlos Vermut o Isaki Lacuesta. Aniversario va ser seleccionat per la revista FOTOGRAMAS com un dels millors curtmetratges de 2012.

Actualment treballa en l’adaptació cinematogràfica de El rei borni (en fase de post producció) i imparteix un taller de guió a la Univeristat Pompeu Fabra.