Mariona Blanch

Professorat

Actriu i cantant, llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de Teatre musical, i llicenciada en Superior de Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya ESMUC, en l’especialitat de Cante Flamenco.

La seva trajectòria artística es mou entre la comèdia i la música. Ha treballat en companyies com Dagoll Dagom, Comediants, el Tricicle, Monti & Cia., Companyia Metros, així com creat i interpretat els seus propis espectacles.

Cantant multifacética, interpreta jazz, flamenc, opereta, salsa, copla i rumba i participa en diferents formats d’espectacles musicals.

Còmica natural s’ha endinsat en l’estudi de la comèdia a través del clown amb mestres com Jango Edwars, Jon Davison, Eric de Bont i Aitor Basaurii treballat de la mà de Joan Font, Paco Mir, Monti i Martademarte. Dedicada a la docència del cant, el teatre i el clown des de 2006, ha impartit clases a l’Escola Memory de Barcelona i al Centro de Artes Escénicas de Sevilla, a l’Escola Fusió de Sant Cugat del Vallès, entre d’altres.