Pere Costa

Equip col·laborador

Actor, locutor i speaker. Després de graduar-se en Art Electrònic i Disseny Digital a ESDi de la Universitat Ramon Llull i treballar bastants anys darrere les càmeres, es forma com actor al Col·legi de Teatre de Barcelona, El Timbal, Tècnica Meisner amb Javier Galitó-Cava, FrankStein Studio i a l’Obrador de la Beckett.

Treballa com actor en teatre, cinema, televisió i publicitat. En teatre ha estat dirigit per Àlex Rigola, Jorge Picó o Marc Angelet entre d’altres. Davant de les càmeres ha treballat amb l’oscaritzat Armando Bo, amb Sam Larsson, Javier Ruiz Caldera o Paco Caballero per nombrar alguns directors.

El maig del 2017 rep el premi com a Millor Actor de Comèdia pel seu paper al curt “María Fernanda in Time” de Xavier Pijuan a l’OutlantaCon Short Film Festival a Atlanta, Estats Units. El seu segon premi com a Millor Actor arriba el febrer del 2018 pel mateix paper al Festival Internacional de Cine de Medellín, a Colòmbia.

És locutor d’anuncis i vídeos per empreses.

És speaker des de fa anys tant d’esdeveniments esportius com d’esdeveniments relacionats amb el món de l’empresa.

És professor d’interpretació i de veu en escoles de teatre i també treballa d’ajudant de direcció de càsting de publicitat a Casting&Co.

També forma a treballadors d’empreses sobre com parlar en públic i fer presentacions. Ha impartit els seus workshops i sessions de coach a Seat España primer i després a Accenture ja formant part de l’equip de El Timbal.