Pere Costa

Equip col·laborador

Després de graduar-se en Art Electrònic i Disseny Digital a l’ESDi, on entra en contacte amb el món audiovisual, decideix formar-se com actor mentre treballa darrere les càmeres en diverses produccions audiovisuals.
Un cop graduat en Art Dramàtic al Col·legi de Teatre de Barcelona, centra el seu temps i les seves energies en el treball actoral. És exalumne d’El Timbal del Postgrau d’interpretació en Cinema i Televisió.
En teatre ha estat dirigit per Àlex Rigola, Jorge Picó o Marc Angelet.
Dins el món audiovisual ha treballat amb Benito Zambrano, Paco Caballero, Maria Ripoll, Javier Ruiz Caldera o Armando Bo entre molts altres directors.
Els seus treballs més recents en televisió han estat la sèrie “Deudas” d’Atres Media, “Alta Mar” de Netflix i “El Ministerio del Tiempo” de Tve.
El maig del 2017 el premien com a Millor Actor de Comèdia pel curtmetratge “Maria Fernanda in Time” de Xavier Pijuan a l’OutlantaCon Shortfilm Festival d’Atlanta, Estats Units. El seu segon premi com a Millor Actor arriba el febrer del 2018 pel mateix paper al Festival Internacional de Cine de Medellín, Colòmbia.
També és locutor, speaker i professor d’interpretació.

Abrir chat
Et podem ajudar? ¿Te podemos ayudar?
Et podem ajudar? ¿Te podemos ayudar?