Samuel Letellier

Equip col·laborador

Comença el seu aprenentatge de dansa des de petit, i als 18 anys ja es dedica professionalment a la dansa. Fou ballarí i assistent a la companyia de Régine Chopinot durant diversos anys.

Ensenya dansa al llarg de tota la seva carrera de ballarí; dansa clàssica per a nens i dansa contemporània per a escolars, per a gent discapacitada, per a professors d’esports en formació contínua, per a ballarins professionals, i també al conservatori Superior de Lyon i a l’Institut Internacional d’Arts de Guangdong. L’ensenyament de la dansa sempre ha estat amb l’interès de compartir el seu present com a intèrpret, i molt relacionat als processos coreogràfics als quals estava implicat en aquell moment.

Entre 2007 i 2012 es forma en el mètode Feldenkrais a Paris amb Miriam Pfeffer i a Barcelona amb Beatriz Walterspiel. Avui és professor acreditat per la Feldenkrais Federation International. Ensenya el mètode Feldenkrais de manera regular a Barcelona i a diversos llocs d’Espanya i França. És professor convidat a l’Institut del Teatre on treballa amb els professors en formació contínua i amb l’alumnat.