Xavi Siles

Equip col·laborador

Actor, docent i coach d’actors.

La seva formació d’actor es va forjar a diferents escoles de Barcelona (Col·legi del Teatre, Estudi Manuel Lillo i Company&Company) i està graduat en Tècnica Meisner (Programa de Javier Galitó-Cava).

Com actor, ha participat en Teleseries com “La Riera”, “Hospital Central”, “Felipe y Leticia”, “Infidels”, “Angels i Sants”, “El cor de la ciutat”, “Vent del Plà”, “23 F”, “La Mari II”, “Abuela de verano” o “Buscando al hombre perfecto”.

En cinema ha participat en els llargmetratges “Salvador”, “Ingrid”, “El Kaserón”, “Little Ashes (Sin límites)”, “Sal”, “Sonata para violonchelo” y “Moonlight Café”. I ha actuat en nombrosos curtmetratges (entre els que cal mencionar “Astrid”, ja que amb ell va obtenir el Premi al MILLOR ACTOR en el Macabre Faire Film Festival – New York  2017).

En teatre ha treballat en muntatges como “Rates” (Sala Beckett, Barcelona), “El Fantasma de la Opera” (Lope de Vega, Madrid), “Una nit d’Opera” de La Cubana (Tívoli, Barcelona), “No son maneres de matar una dona” (Club Capitol, Barcelona) o “Okupes al Museu del Prado” de Ricard Salvat (Sala Muntaner, Barcelona).

Com a docent, ha donat classes d’interpretació a l’Academia de Actores, a Actors Workshop i en el Programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava. Imparteix cursos de direcció d’actors per a realitzadors a l’escola de cinema La Casa del Cine (Barcelona). I ofereix regularment els seus propis tallers per a actors davant la càmera.

Com a coach d’actors, ha treballat en nombrosos curtmetratges. I cada cop son més les actrius i actors que demanen al Xavi que els prepari per a audicions i rodatges.