Segona Edició Curs d’Expert i Especialista en formacio-actoral de les Arts Escèniques

Per segon any consecutiu, l’ ICE-CFC de la Universitat de Lleida. conjuntament amb l’Aula Municipal de Teatre, el Celler d’Espectacles, l’Ajuntament de Lleida i en aquesta ocasió també, amb la participació  d’Estudis Teatrals Coda i la Universitat de València, organitzen el Curs d’Expert i Especialista en formacio-actoral de les Arts Escèniques, una iniciativa acadèmica pionera a Catalunya en aquest àmbit.

El professorat, entre els que trobem al reconegut pedagog Tomás Motos, professor titular emèrit de la Universitat de València, i al nostre company Ricard Boluda, està format per docents del Departament de formacio-actoral i Psicologia de la UdL i d’INEFC i professionals de l’àmbit escènic. En aquesta 2a edició gaudim del conveni de col·laboració amb el Diploma de Teatro en la Educación de la Universitat de València. D’una altra banda, compta amb la col·laboració d’entitats com el Mercat de les Flors, el Centre de Titelles de Lleida i la Fira de Teatre de Tàrrega.

El programa del curs d’Experts i Especialistes en formacio-actoral de les Arts Escèniques està adreçat a persones interessades en impartir formació en l’àmbit de les arts escèniques : teatre de text, dansa, circ, teatre d’objectes, noves dramatúrgies, creacions interdisciplinàries, teatre social, teatre per a infants, joves, adults i persones amb risc d’exclusió social.

L’objectiu principal és proporcionar als participants les eines teòriques i pràctiques per la seva inserció professional en l’educació formal i no formal.

Adreçat a especialistes en dansa, teatre, circ, expressió corporal, esport, mestres, professors, treballadors socials, animadors socioculturals i totes aquelles persones interessades en el món artístic i la docència.

PERÍODE EN QUÈ S’IMPARTEIX

Data inici :27/10/12  –  Data finalització 20/04/13

Per a més  informació  i matrícula:

http://www.ice.udl.cat/fc/buscador.php#?curs=2012-2013&matricula=&presencialitat=&tipologia=Expert,Especialista&ambit=lblCat6