centre de formació i creació escènica

Sistema pedagògic Coda.

El Sistema Coda, és una innovadora metodologia d’interpretació de l’actor creada per Fausto Carrillo i Ricard Boluda, professors del centre i fundadors del grup de recerca pedagògica Estudis Teatrals Coda. Ha estat creat per a dotar els actors i les actrius de competència i autonomia en la seva professió.

El Sistema Coda (Comprensió, Organicitat, Dramatúrgia de l’actor i Autonomia) possibilita l’aplicació de procediments de treball que han permès integrar en totes les fases de l’aprenentatge actoral els aspectes internes i externs sense dissociar-los.

Les seves tècniques  s’apliquen sempre potenciant el treball personalitzat i orgànic des de l’inici de l’aprenentatge, proporcionant eines i procediments d’autoconeixement i experimentació del propi procés creatiu.

  • Proposem una pràctica que respecti les personalitats diferents dels actors i els seus processos d’aprenentatge individuals amb els altres.
  • Proposem a la vegada una formació contemporània que els permeti tenir la capacitat de gestionar projectes propis i la capacitat de  situar-se eficaçment en projectes aliens, siguin aquests construïts entorn a dramatúrgies tant textuals com no textuals

Per conèixer millor la tècnica, clica aquí

Sistema pedagògic Coda.FaustoCarrillo

Fausto Carrillo

Sistema pedagogic Coda. Ricard Boluda

Ricard Boluda

Response (1)

  1. el timbal Nueva edición renovada y actualizada del manual "Creatividad Teatral"
    28 28UTC novembre 28UTC 2015 de 11:15 11Sat, 28 Nov 2015 11:15:45 +000045. ·

    […] Sistema pedagògic Coda […]

Anar a Dalt