centre de formació i creació escènica

Alba Millaruelo.

Actriu, formadora teatral, educadora i mediadora.

Formada en interpretació a el timbal, on va cursar Escola d’Actor. Quan va acabar la seva formació com actriu va realitzar un curs de Pedagogia Teatral en el sistema Coda amb Ricard Boluda.

Ha realitzat els estudis de Teatre d’Intervenció Social en Teatre de l’Oprimit al Forn de Teatre Pa’tothom amb Jordi Forcades i  Raúl Quirós.

És formadora teatral a l’Ateneu de Sant Andreu. Dissenya i duu a terme projectes de dinamització comunitària a través del teatre en diferents sectors: infants i joves en procés de reinserció social, joves nouvinguts, gent gran, ampas i empreses. Ha facilitat tallers d’interpretació en un voluntariat a República Dominicana.

Com a actriu ha creat en col·lectiu dos espectacles que han estat premiats: Princeses de la companyia Pamboli (Premi Estrena’t) amb el que ha actuat a la Nau Ivanow i Netejant la Màgia (Premi Màgia als Mercats, Màgicus 2017)  amb el que ha actuat a la FIMAG. Forma part de la companyia Adrem amb exalumnes del Timbal i de la companyia de contacontes Narra la Rosa.

Anar a Dalt