centre de formació i creació escènica

Politica de Privacitat.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

EL TIMBAL, CENTRE DE FORMACIÓ Y CREACIÓ ESCENICA S.C.C.L, d’ara endavant, EL TIMBAL, respecta la privadesa de l’usuari i protegeix les seves dades de caràcter personal que, a través del seu website o l’App, pugui recopilar en relació amb els serveis que ofereix. Aquesta tasca de recopilació es regirà pels següents termes:

  1. Quin tipus d’informació demanem? Amb quina finalitat?

EL TIMBAL permet als usuaris de la mateixa l’enviament no xifrat de les seves dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard i formularis de registre allotjats en els servidors de l’empresa.

Aquestes dades podran ser facilitades des del present lloc web i l’App, així com mitjançant el contacte a través de correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la pestanya de contacte.

Els usuaris que, a través de les comunicacions amb EL TIMBAL facilitin dades de caràcter personal, consenteixen expressament i inequívocament en la incorporació de les seves dades en els fitxers dels quals EL TIMBAL és titular, així com el tractament automatitzat o no dels mateixos amb fins de publicitat i prospecció comercial, inclòs l’enviament de Newsletter en les condicions de l’apartat 7.

  1. Protecció de dades personals

EL TIMBAL ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades, així com per evitar la seva pèrdua, tractament o accés no autoritzat d’acord amb la legislació vigent en material de protecció de dades.

  1. Cessió de dades

Mitjançant l’acceptació d’aquesta política, l’Usuari consent expressament la cessió o comunicació de les dades incloses en els fitxers anteriorment referits a empreses associades, distribuïdors i col·laboradors del titular amb la finalitat que aquestes puguin tractar les seves dades de caràcter personal amb les mateixes finalitats de gestió, publicitat i prospecció comercial, així com l’enviament de Newsletter.

  1. Drets dels usuaris

Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la LOPD, dirigint una comunicació per escrit al domicili social de c / Roger de Flor, 85

08013 (Barcelona), oa l’adreça de correu electrònic escola@eltimbal.es; incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar.

5. Xarxes Socials 

EL TIMBAL està present a les principals xarxes socials (Facebook, Twitter, Google+ i Linkedin, Youtube), assumint el seu paper de responsable del tractament de les dades abocaments en els seus perfils derivat dels “amics”, followers, comments … L’usuari accepta expressament sotmetre a les condicions i termes que, sobre la privacitat, disposin les diferents xarxes socials o plataformes on EL TIMBAL està present, i aquesta utilitzar els mitjans que les mateixes xarxes li permetin per informar els usuaris sobre les seves activitats i serveis .

6. Newsletter 

EL TIMBAL posa a disposició dels usuaris, i de manera gratuïta, el servei de Newsletter consistent en l’enviament periòdic de notícies i comunicacions comercials. Aquest servei serà facilitat per http://mailchimp.com, qui gestionés la subscripció dels usuaris, l’enviament de la Newsletter i la cancel·lació de les subscripcions. L’usuari que s’hagi subscrit a la Newsletter podrà donar-se de baixa del servei en qualsevol moment prement l’enllaç que apareix al final del missatge d’actualització que rep al seu correu electrònic o exercint el seu dret de cancel·lació o oposició davant EL TIMBAL que ja hem esmentat en la pestanya dels drets dels usuaris.

7. Es pot modificar aquesta política de privacitat?

EL TIMBAL es reserva el dret a actualitzar aquesta Política de Privacitat en base a les necessitats de la pròpia website així com a futurs canvis legislatius en matèria de privacitat.

8. Contacte amb EL TIMBAL

escola@eltimbal.org

www.escolateatre.es

Anar a Dalt