centre de formació i creació escènica

Blanca Solé.

_MGL0677

És postgraduada en Teatre Físic i Creació Teatral per la London International School of Performing Arts (LISPA). Es va formar al Col·legi del Teatre de Barcelona i a la Cuarta Pared de Madrid. Ha realitzat cursos de creació dramàtica amb l’Alfredo Sanzol, d’interpretació de textos de Shakespeare amb en JuanFra Rodríguez i tallers d’investigació teatral amb en Javier G. Yagüe.

Com actriu ha treballat a Madrid amb la companya  Sudhum Teatro col·laborant amb la OIT i la Cuarta Paret. Ha participat en espectacles de titelles amb la companyia Genovesa Narratives Teatrals i és fundadora i artista associada de la companyia de teatre internacional Teatro En Vilo, guanyadores de diversos premis per l’espectacle” Interrupted”.

Actualment forma part de la Companyia de Creació Col·lectiva Espai en Construcció amb la qual protagonitza el muntatge “Et vindré a tapar.”

Com a docent treballa amb nois i noies de diverses edats a les escoles amb Play Teatre, a l’acadèmia Platea Teatre de Sant Cugat i a les Estades Teatrals de XANASCAT. Ha impartit tallers pel programa LECXIT i l’intensiu de teatre per a estudiants del “Symbiosis Institute of Computer Scienes and Research” de Pune (India).

Anar a Dalt