centre de formació i creació escènica

Mònica Cordomí.

MònicaCordomí

Coordinadora d’estudis per a adults i professora d’Interpretació a El Timbal.

Formada com actriu, educadora social, animadora sociocultural i pedagoga teatral. També ha realitzat el Postgrau Teatre i Educació de l’Institut del Teatre, i actualment forma part del grup d’investigadors teatrals d’Estudis Teatrals Coda.

Inicia els seus estudis escènics l’any 2000 al Timbal, on cursa Escola d’Actor. També es forma a l’Escola Internacional de Mim Corporal Dramàtic, realitza 2 anys d’Estudis Avançats en Tècnica Coda i complementa la seva formació amb altres disciplines (claqué, dansa jazz, clown, doblatge, i escriptura teatral, cinema) i amb professionals com: Joaquim Oristrell, Judith Colell, Moshe Cohen i David Plana.

Com a actriu de cinema i televisió, ha participat al documental “Camp d’Argelers” (TV3), al Cor de la Ciutat (TV3), a “Final” de Jose Luís Montesinos (Premi FNAC 2004), ha treballat amb el director Joaquim Oristrell en produccions com “Felipe Y Letizia” (Tele 5), “¿Quieres algo más?” (Mini sèrie-internet) i documental “La gana” pel projecte “Tu también puedes” i ha protagonitzat la recent web-sèrie “Coworking”.

 També ha col.laborat en varis curtmentratges i en diverses sèries de xarxes comarcals.

En teatre ha actuat en obres dirigides per Joan Cusó i Jordi Purtí entre d’altres, i actualment treballa com a actriu i titellaire amb els Titiriteros de Binéfar (Premio Nacional 2009). També té experiència en l’àmbit del doblatge.

Anar a Dalt