centre de formació i creació escènica

Olga Álvarez.

DIRECCIÓ
Creadora i directora de la companyia de dansa La Taimada, actualment en codirecció amb el creador audiovisual Jordi Cabestany.
2004 La Taimada neix amb una Beca de Creació Kametta, on neix el solo La Taimada.
2006: Coproducció Teatre Cal Bolet per Silenci.
2008: Subvenció Producció EDAC per Estimada Ventafocs.
2009: Residències a l’Estruch i La Caldera en el context de la passantia de Las Malqueridas, Creacions al Límit per (M)Alícia.
2010: Beca ConCa per (M)Alícia.
2011: Residència al CCBarceloneta per Postmalícia.
2013: Seleccionada a la Finestra d’Internacionalització de la Dansa Catalana (IPAM/Festival Grec) i al “Que dansi qui vulgui” per obrir la temporada 2013-14 del Mercat de les Flors de Barcelona amb Crash.
2014 Residència a la CND. El Beso, La Lucha, La soledad, La Muerte.
2015: Residència a Dantzagunea (Sortutakoak). Cuando el cuerpo Habla
Actualment creant El Octavo Día:
2015: Residència a La Caldera, les Corts.
2016: Residència a l’Estruch.
2016: Residència a Nunart
INTERPRETACIÓ
Ballarina professional desde 2002 amb les companyies Búbulus de Carles Salas, Artur Villalba, Las Malqueridas de Lipi Hernandez, Didi Dorvillier, sota la direcció escènica de Magda Polo i a la companyia Sebastián García Ferro.
PEDAGOGIA
Pedagoga de movimient i la dansa desde 1998.
Ha impartit classes a escoles de Barcelona com El Timbal, Àrea, Escola de Circ Rogelio Rivel, Tragant Dansa, La Caldera.
Ha impartit workshops a festivals com el Danseu Festival (Les Piles de Gaià 2014-2016) i al Festival de dansa contemporània de Lublin (Polonia 2002).
Ha fet entrenament i classe magistral amb la Dantzatz Konpainia (Dantzagunea Errenteria 2015)
2008: va rebre una passantia de Malqueridas Creacions al límit, i dues residèncias a centres de creació per investigar el moviment amb el projecte (M)alícia que investigava com afectaven les pors personals al moviment i com les paruales poden accionar o colapsar aquest moviment.
2009: va rebre una nova Beca del Conca per escriure sobre el projecte (M)alícia.
Actualment ha desenvolupant la TÈCNICA PRESENCE que recull els resultats de 15 anys d’investigació sobre el moviment en una tècnica que busca la consciència del gest i del moviment. És una tècnica per aprofundir en la Presencia y per saber com fem servir el nostre cos i com el projectem.

Anar a Dalt