Wimbo Productions

“És una molt bona oportunitat per descobrir com es treballa en un rodatge professional de la mà de directores de cinema en actiu a l’àmbit nacional. T’aconsellaran i et guiaran per donar el màxim de tu i entendràs tots els processos i factors d0un rodatge també a nivell més tècnic. Al final, a més, surts amb un material de qualitat per començar a muntar el teu videobook”

 • “És una molt bona oportunitat per descobrir com es treballa en un rodatge professional de la mà de directores de cinema en actiu a l’àmbit nacional. T’aconsellaran i et guiaran per donar el màxim de tu i entendràs tots els processos i factors d0un rodatge també a nivell més tècnic. Al final, a més, surts amb un material de qualitat per començar a muntar el teu videobook”

  Wimbo Productions
 • “En la majoria d’escoles d’interpretació la base del treball actoral és el teatre. Però després quan vols fer el salt a la pantalla et trobes que la tècnica a l’hora d’interpretar és diferent. S’ha d’adaptar al mitjà.
  En aquest Postgrau t’acompanyen des del principi en aquests passos. I ho fan de forma gradual, començant pel més bàsic i acabant rodant escenes amb directors de cinema; i durant el camí, rebent classes magistrals d’actors, directors i directors de càsting d’èxit reconegut. Totalment recomanable”

   

  Pere Costa
 • Definiria el treball del postgrau de cine com un treball personalitzat, detallat i adaptat a cada actor i actriu: sigui quina sigui la teva metodologia, trobaràs possibilitat de treballar des del punt on exactament estàs i créixer. Tot això sense deixar de banda el contacte amb la professió de la mà de professionals del sector i amb un programa que estructura molt bé l’aprenentatge”

  Andrea Lizarte
 • Amb aquesta formació entendràs el que significa estar davant de la càmera i també el que és i s’espera estant al darrere. Aprendràs a preparar-te les separates i les escenes i a saber què en pots aportar tu, creativament, potenciant els teus punts forts.
  En acabar, et sentiràs preparada per a afrontar el món professional. A més, a les classes es propicia un ambient segur per a poder arriscar i equivocar-te per aprendre. Trobareu companys/es i professorat que us faran gaudir del camí”

  Mar Robles
 • “El postgrau d’interpretació en cine i TV és la millor opció per especialitzar-se en el treball com a actriu a càmera.  La teoria i la pràctica es combinen per donar eines tècniques indispensables i molt útils.
  Tenim la sort de poder comptar amb directores i directors amb visions diferents i compartim amb elles assajos i rodatges. Cadascú et dona la seva visió personal i subjectiva del cinema i t’enriqueix a nivell professional. Aprens cada dia coses noves i guanyes en seguretat i experiència. Tota una aventura!!”

  Leia Rodríguez
 • “Una de les experiències que vaig viure al començar el CFGS va ser adonar-me’n que el món del teatre era molt més gran del que em pensava. Els professors i professores t’obren portes a universos creatius immensos i que t’omplen de ganes d’aprendre i absorbir-ho tot.
  Un dels punts forts de eltimbal és que té la seva pròpia metodologia, que es basa en un sistema interpretatiu creat per professionals de la casa. Penso que això és molt productiu a l’hora de començar a endinsar-te en el món de la interpretació, ja que et marca una línia de treball, un camí a recórrer i una seguretat i autoconsciència d’allò que aprens”

  Laura Solé
 • El Postgrau d’interpretació teatral, metodologia CODA em va posar autèntics reptes interpretatius, i l’equip docent va donar-me totes les eines per superar-los. El treball és molt minuciós amb l’actor; un treball personalitzat per donar-te les eines que necessites”

  Alejandro Saiz
 • “Per a mi cursar aquest Postgrau a el timbal va significar ordenar tots els coneixements previs i assentar tota la tècnica apresa. El fet que els grups siguin reduïts fa que l’atenció sigui totalment personalitzada.
  Personalment, vaig sentir que durant tot el procés la comunicació amb el professorat era clara, teníem els mateixos objectius. S’aprofita cada minut a l’aula!”

  Maria Mandret Abelló
 • “El Postgrau d’interpretació en cine i tv de eltimbal va ser un boom d’informació. Veure com cada director veu una cosa diferent i intentar trobar tot allò que busquen, veure com volen treure de tu tot allò que cadascú veu… va ser molt interessant, divertit, productiu i una passada. Massa curt es va fer!”

  “Diversió, treball, investigació en diferents mètodes, talent a tope, nervis, alegría… has d’exprimir tot el que puguis de tot el talent que passa per aquest Postgrau. Per repetir i mai deixar d’aprendre “

  Paula Bou
 • “El CFGS m’ha donat les eines teòriques i pràctiques necessàries per treballar com actor al món professional i per entendre que el teatre és un joc d’equip. Grans professionals t’acompanyen i t’assessoren en tot moment en el teu procés d’aprenentatge i t’ajuden a trobar i potenciar el millor de tu com artista de l’escena. Encara que ja no en sigui alumne, una part de mi sempre serà a les aules d’El Timbal!”

  Jordi Ciurana. Actor i Creador. Promoció 2015-2017.

  Jordi Ciurana