El càsting: la gran oportunitat

Aquest monogràfic ofereix un espai d’entrenament segur i professional per poder explorar la relació tant amb la càmera com amb el/la director/a de càsting, amb l’objectiu de guanyar confiança, presència i autenticitat en les audicions.

Contingut

En aquestes sessions teòrico-pràctiques:

 • Explorarem el càsting com a un espai amigable i de joc, i no pas com un lloc depatiment.- Donarem eines per a fer una bona presentació i un bon acting en col·laboració amb
  la direcció de càsting.
 • Analitzarem el càsting de publicitat com a oportunitat per a entrenar i impulsar-se cap a produccions de ficció.
 • Compartirem informació sobre qui són i com funcionen les agències de representació i els/les directors/res de càsting.
 • Compendrem les necessitats del director-realitzador, per a poder traduir les seves indicacions tècniques (i de “resultats”) en indicacions “actuables” des del personatge.
 • Prendrem consciència de les circumstàncies i dels límits individuals que impedeixen a l’actor o actriu jugar a fons des del personatge.
 • Visionarem els exercicis propis i dels companys/es per a prendre consciència del llenguatge audiovisual i de la pròpia evolució.
A qui s'adreça

Adreçat a actors i actrius, més grans de 18 anys, de qualsevol nivell d’experiència, amb ganes d’explorar el treball davant la càmera i millorar el resultat dels càstings i dels rodatges.

Horaris

Dissabte de 10h a 13h i de 14h a 17h
Diumenge de 10h a 14h

Calendari

Inici curs
08/02/2020

Final curs
09/02/2020

Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 
    )

)
Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información