El cos a escena. Entrenament corporal

El cos a escena. Entrenament corporal | amb Arantza López

 

L’ Entrenament Corporal aporta a l’intèrpret un ventall de recursos expressius, basats en un acurat treball físic, que li permet prendre consciència del seu instrument: el cos.

El cos a escena  està destinat a activar la consciència corporal, l’elasticitat, el to muscular i la mobilitat articular, posant especial èmfasi en la connexió ment-cos-transcendent.

Treballarem  a partir de mecàniques de moviment, rutines i exercicis d’improvisació que ens ajuden a explorar les possibilitats del cos i descobrir-ne nous límits. Prepararem el cos per estar alerta, disponibles i receptius per a l’escena.

Les sessions es divideixen en dues parts:

  • A la 1a es treballa l’elasticitat, la resistència física i la consciència corporal. Es treballa el cos per activar-lo, afinar-lo, flexibilitzar-lo i tonificar-lo.
  • A la 2a part  utilitzem el cos-ment-trascendent com a eina pròpiament expressiva. Indaguem en les seves infinites possibilitats comunicatives. És la part que anomenem Laboratori, on l’exploració i la investigació individual i grupal són el marc bàsic d’aprenentatge.

A qui s’adreça

Curs destinat a actrius i actors interessats en aprofundir en el treball corporal i a qualsevol persona interessada en tenir una bona preparació física i consciència corporal.

Calendari i horari

Inici curs     02/07/2018

Final curs     06/07/2018

Horaris: de dilluns a divendres de 19h a 21h

Professorat

Arantza López

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información