Entrenament corporal

L’Entrenament Corporal aporta a l’intèrpret un ventall de recursos expressius, basats en un acurat treball físic, que li permet prendre consciència del seu instrument: el cos.

Aquests entrenaments estan destinats a activar la consciència corporal, l’elasticitat, el to muscular i la mobilitat articular, posant especial èmfasi en la connexió ment-cos-emocions.

Treballarem a partir de la tècnica Presence, , una exploració del cos i el seu moviment natural, per entendre i descobrir els límits físics, emocionals o mentals. Prepararem el cos per estar alerta, disponibles i receptius per a l’escena.

Contingut

Les sessions es divideixen en dues parts:

 • A la primera, es treballa la consciència corporal amb manipulacions on el company interactua amb nosaltres per descontracturar el cos i dotar-lo de grans millores en la flexibilitat, la comprensió dels eixos corporals, els plans de sustentació i les direccions del moviment. Es treballa sobretot la fluïdesa innata del cos, i la presència escènica.
 • A la segona, utilitzem el cos-ment-emocions com a eina pròpiament expressiva. Indaguem en les seves infinites possibilitats comunicatives. És la part que anomenemLaboratori, on l’exploració i la investigació individual i grupal són el marc bàsic d’aprenentatge.

Cal portar roba còmoda i agua. És necessari tenir voluntat d’esforç, d’autoconeixement i de superació de límits personals.

A qui s'adreça

S’adreça a actrius i actors interessats en aprofundir en el treball corporal i a qualsevol persona interessada en tenir una bona preparació física i consciència corporal.

Horari

Dijous de 20:00 a 22:00h

Calendari

Aquest curs es planteja trimestralment, amb la possibilitat de fer un trimestre i fer-ne més d’un.

Inici curs
22/09/2023

Consulteu la possibilitat de fer la inscripció un cop ha començat el curs si queden places disponibles.

Final curs
20/06/2024

 

 

 

Professorat
Array
(
  [0] => Array
    (
      [professor] => 20653
    )

)
Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información