Tornar el taller d’escriptura social

eltimbal torna a col·laborar amb el Taller d’Escriptura Social impartit per Perpetumm! Tindrà lloc del 16 al 27 de juliol, de dilluns a divendres de 18h a 21h, a les instal·lacions de eltimbal.

Aquest és un taller de naturalesa eclèctica on es fan servir les eines de l’escriptura creativa, l’anàlisi dramatúrgic i la improvisació escènica per abordar qüestions politico-socials que ens afecten com artistes i com a persones.

Quina funció pot tenir l’ art per tal de fer visible l’actual crisi que estem vivint? La crisi econòmica que es viu a Europa és també una crisi de valors que ens planteja noves preguntes i ens convida a la reflexió individual i col·lectiva. Les formes d’expressar el malestar són múltiples i algunes d’elles han perdut, potser la seva força i el seu autèntic valor és per això que volem transformar la reivindicació del nostre malestar en quelcom artístic per tal de donar-li noves formes d’expressió als crits d’auxili i de lluita, i és per això que volem també contribuir a formar persones autònomes i crítiques, persones amb opinió pròpia.

Podeu fer la inscripció aquí!