Carnaval Barcelona 2016

El Timbal torna a fer la direcció artística del Carnaval de Barcelona 2016 i ens posem en contacte amb vosaltres per demanar la vostra participació.

Enguany celebrarem la 5a edició de la recuperació del Carnaval barceloní històric i voldríem comptar de nou amb vosaltres com a seguici popular dels Ambaixadors durant la Taronjada, l’acte central del Carnaval de la ciutat, que tindrà lloc el diumenge 7 de febrer del 2016 per la tarda al Born. L’estructura de l’activitat és molt semblant a la del 2015:

Els seguicis acompanyen als Ambaixadors, tot fent un recorregut per diferents carrers del barri de la Ribera, bressol del Carnaval barceloní.

Els 7 Ambaixadors són representats per un color de l’Arc de Sant Martí i vinculats a diferents vicis i virtuts, i a les 7 antigues viles de Barcelona. Més endavant us donarem indicacions pel que fa el vestuari. A banda, el mateix diumenge us facilitarem uns complements especials de Carnaval a to amb els de l’Ambaixador que acompanyeu.

A l’arribada de la cercavila al punt final del recorregut, la Plaça Comercial, davant de El Born Centre Cultural, el mestre de cerimònies anirà presentant i saludant a les diferents entitats participants a l’acte.

La vostra participació també serà decisiva durant el flashmob que tindrà lloc a la vostra arribada a la Plaça Comercial, en què durem a terme el ball d’un tema conegut. Us farem arribar el link amb la coreografia per tal que pugueu assajar els dies previs. Us l’haureu d’aprendre! El moment del ball serà retransmès en directe a través d’una pantalla gegant. Hi haurà un assaig previ la mateixa tarda de La Taronjada.

La Plaça Comercial serà el camp de batalla de globus i confeti de color taronja, remetent a les taronges que es llançaven antigament. Us proporcionarem confeti i globus per llençar!

Després de la Batalla Campal es donarà pas al Sarau de Carnaval afegint-se al Ball seguint el ritme de la música de l’Orquestra

En finalitzar la jornada tindrem preparada una Xocolatada per a tots els participants per tal que pugueu recuperar forces!

Esperem poder comptar amb tots vosaltres !

Us adjuntem uns enllaços amb la galeria d’imatges i el vídeo de la darrera edició.

https://www.flickr.com/photos/carnavalbcn/

Per més informació i confirmar la vostra participació, contacteu amb secretaria acadèmica al següent email:
escola@eltimbal.org
O truqueu al 933 027 347