Càsting de la companyia Kamchàtka

La companyia de teatre de carrer Kamchàtka obre una convocatòria per sel·leccionar un actor o actriu. A continuació us deixem tota la informació necessària pel càsting. I, per si no els coneixeu, també us deixem un vídeo del seu darrer espectacle, Fugit.

S’ofereix:

Cubrir suplències remunerades a l’equip actoral.
Amb possibilitat de continuar.

Es requereix:

Experiència professional com a actor/actriu de teatre físic, teatre de carrer i/o improvisació.
Experiència en creacions artístiques i treball de grup.
Llengua: imprescindible parlar castellà.
Es valoraran habilitats plàstiques i de construcció.

S’accepten candidats de qualsevol lloc de residència. La companyia, amb base a Barcelona, no assumirà despeses extres de viatges o desplaçaments per arribar a les convocatòries de sortida on moltes vegades s’han de realitzar càrregues i descàrregues de material, assajos i/o activitats que es considerin necessàries per l’adaptació a la feina de la Companyia.

El procés de sel·lecció es durà a terme en dues fases:

1- Enviar abans del dilluns 14 de març de 2016 a: kamchatkacast@gmail.com

– Currículum vítae.
– Enllaç a youtube/vimeo de la grabació d’un vídeo d’una durada màxima d’un minut. El vídeo ha d’estar basat en les següents opcions, i les interpretacions són totalment lliures:

1/ Què t’enduries si haguessis d’abandonar-ho tot.
2/ Comparteix quelcom amb algú a l’espai públic.
3/ Fes-te visible sent invisible.

2.- Un càsting en forma de taller de 3 dies durant els dies 11, 12 i 13 d’abril al Centre Cívic Can Felipa de Barcelona: carrer Pallars 277, Barcelona. Metro: línia 4 (groga), parada: Poblenou. S’especificaran els horaris a les persones sel·leccionades.