Cursos intensius de Setmana Santa per als més joves!

Aprofitant els dies de vacances escolars, a la nostra escola de teatre oferim la possibilitat a nenes, nens i joves de realitzar cursos enfocats en una temàtica molt concreta. Aquests intensius de Setmana Santa es realitzen els dies 29, 30, 31 de març i 1 d’abril de 10h a 13h, tenen una durada de 12 hores cadascun i estan concebuts per a grups d’edat específics!

 • Teatre Musical: el Petit Príncep (8 a 11 anys). Amb Francesca Masclans i David Cuspinera
  En aquest curs, es prepararan escenes del musical “El petit príncep”, adaptant-lo al nombre i a les característiques específiques de l’alumnat. Les classes estan dividides en una part d’interpretació, una altra de cant i una dedicada a la construcció del taller.
 • Interpretació teatral per a joves (12 a 14 anys). Amb Maria Cuevas
  Mitjançant jocs individuals i de grup, ens aproximarem als llenguatges escènics; activitats que condueixen a l’alumnat a considerar la pròpia expressió com a part fonamental de la seva llibertat personal en front del món, formant part d’una aventura comú dins d’un grup, sentint-se important i necessari.
 • Càmera per a joves intèrprets: com ser un actor de cine (15 a 18 anys). Amb Alejandro Saiz
  Aquest monogràfic és una introducció al treball actoral a càmera on, mitjançant exemples i molta pràctica, es plantejaran aspectes relacionats amb el llenguatge audiovisual i el que aquests impliquen en el treball de l’actor i l’actriu.
 • Improvisació teatral per a joves (15 a 18 anys). Amb Josep Sàbat
  Ajuda a desenvolupar la capacitat creativa i la espontaneïtat, la imaginació, els sentiments, l’emotivitat. És un mitjà de creixement personal de l’actor i l’actriu i ens ajuda a perdre el sentit del ridícul. S’improvisa a partir d’estats anímics i sentits físics.

Podeu demanar més informació i/o fer la inscripció a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.

Informació pràctica

L’horari d’atenció al públic serà de 9h a 14h del 29 de març a l’1 d’abril.
L’escola restarà tancada el divendres 2 d’abril i el dilluns 5 d’abril.