Cursos intensius online 2020-21!

Aquest any hem decidit programar dos cursos intensius online, per tal que pugueu treballar des de casa sense preocupar-vos de les restriccions a les que ens puguem veure sotmesos durant les properes setmanes!

Els cursos són Dramatúrgia per a intèrprets que escriuen, amb la Blanca Bardagil, i Producció artística per a dummies: de la idea al projecte, amb la Montse Enguita.

Aquests cursos són de 6 sessios, amb un total de 12 hores lectives. Tots dos cursos els hem programat en dos horaris diferents, un de matí i un de tarda. Així, facilitem que tothom pugui accedir al curs, en un moment o un altre! Voleu més informació de cada curs? Estigueu atentXs, que us en fem cinc cèntims!

Dramatúrgia per a intèrprets que escriuen (+info)

El curs constarà de parts d’explicació teòrica, exercicis pràctics de dramatúrgia i exercicis d’actuació que ens ajudaran a enriquir l’escriptura. Si sou intèrprets creadors/es, sentiu el cuquet de l’escriptura i teniu ganes de generar el vostre propi material dramatúgic, aquest curs està fet per a vosaltres!

Calendari i horaris:

  • Tardor: del 12 de novembre de 2020 al 17 de desembre de 2020. De 10h a 12h.
  • Hivern: del 18 de febrer de 2021 al 25 de març de 2021. De 18h a 20h

Producció artística per a dummies: de la idea al projecte (+info)

En aquest monogràfic online s’aprendrà de manera pràctica i adaptada a l’entorn virtual com elaborar un bon projecte, des de la idea a la posada en escena, i ho farem pas a pas, des de l’inici, explicat de manera clara i directa, pensant en l’aplicació de tots els continguts i sabent que prefereixes l’escena als excels. Adreçat a tots aquells intèrprets de les arts escèniques que tinguin ganes de poder emprendre projectes propis o que vulguin impulsar la seva companyia o projecte, optimitzant recursos i diferenciant-se de la resta.

Calendari i horaris:

  • Hivern: del 28 de gener de 2021 al 4 de març de 2021. De 10h a 12h
  • Primavera: del 22 d’abril de 2021 al 27 de maig de 2021. De 18h a 20h

Podeu fer la inscripció i resoldre dubtes escrivint a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.

I si voleu més informació dels cursos intensius que oferim, podeu consultar-los aquí!