el timbal participa a la FESC 2020!

El timbal tornem un any més a participar a la FESC, la Fira d’Economia Solidària de Catalunya organitzada per la XES, la Xarxa d’Economia Solidària.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya es fa des del 2012 i el timbal hi participem des de la primera edició. Des del 2009 som cooperativa, i assumim com a propis els valors del cooperativisme per a la nostra escola de teatre: responsabilitat, empoderament, compromís col·lectiu, democràcia econòmica, igualtat, equitat i solidaritat. De la mateixa manera, també col·laborem amb altres agents del moviment cooperatiu.

 

En aquesta IX edició de la FESC es vol mostrar com l’Economia Social i Solidària està contribuint a la urgent i imprescindible transició ecosocial que necessita el planeta, i reflexionar sobre els reptes que ens cal superar per poder contribuir-hi encara més.

Davant la impossibilitat de trobar-nos físicament aquesta tardor, s’ha plantejat un format virtual que permeti seguir apropant l’Economia Social i Solidària a la ciutadania, tant donant a conèixer les diverses iniciatives implicades, com els debats que ens fan avançar. La nova plataforma permet:

 

 

 

  • Tenir estands digitals amb molta informació, fotografies, vídeos i ofertes de cada iniciativa.
  • Oferir una experiència interactiva a les visitants, que podran “passejar” pels diferents sectors econòmics i conèixer les iniciatives fins i tot de manera acompanyada en itineraris.
  • Accedir a una pàgina de promocions i/o ofertes que vulgueu proposar mentre duri la FESC.
  • El programa d’activitats es podrà gaudir en directe des del web, o en diferit posteriorment ja que s’enregistraran tots els actes.
  • Accedir a un espai virtual d’intercooperació on les expositores podran penjar necessitats i oferiments entre elles.

Ens hi veiem del 23 d’octubre al 22 de novembre!