Feldenkrais amb Samuel Letellier

El proper 5 de febrer comença el monogràfic Feldenkrais, amb Samuel Letellier. El curs es durà a terme els dilluns i els dimecres de 16h a 18h, i la darrera sessió serà el 28 de febrer.

El Mètode Feldenkrais és una tècnica d’autoconciència a través del moviment. Es pot practicar de dues maneres: en grup o de forma individual a una llitera. En aquest curs, es proposen una sèrie de moviments suaus que no són una finalitat en si mateixos, sinó que ajuden a entendre els seus propis hàbits i a millorar la qualitat de la seva forma d’actuar. Un lloc on refinem gradualment la nostra consciència de nosaltres mateixos, qüestionem la nostra organització i trobem noves possibilitats de moure’ns.

En aquest curs s’exploraran els moviments del cos en el seu camp més ampli. Anirem descobrint i redescobrint moviments relacionats al desenvolupament motor de quan érem petits, moviments al voltant de funcions com aixecar-se, caminar o flexionar el cos, alhora que també hi haurà un treball enfocat a parts del cos més concretes, com el sòl pelvià, la mandíbula, els ulls, les espatlles, la zona lumbar…

Aquest curs s’adreça a totes les persones interessades en creixement personal, salut, moviment, aprenentatge, benestar, i també a totes les que pateixen estrès, de dolors crònics, tendinitis, artrosis, dolors lumbars, i a la gent que necessita recuperar o amplia el rang de moviment.

“L’objectiu és que una persona pugui organitzar-se per moure’s amb el mínim esforç i la màxima eficiència, no a través de la força muscular, sinó a través d’una major consciència de com funciona el moviment.” (Moshe Feldenkrais)

Per més informació podeu contactar amb la secretaria del centre a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.