L’Assemblea a la segona edició del Maig Cooperatiu!

Els Municipis Cooperatius, les entitats d’economia social i les cooperatives en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitzen la segona edició del Maig Cooperatiu, un cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa a la comarca.
Enguany, el timbal i Coopdemà hi estaran presents al llarg del mes a diferents municipis amb l’obra L’Assemblea, seguida d’un fòrum amb Fil a l’Agulla i Nus Teatre al voltant del cooperativisme adreçat estudiants de batxillerat i cicles formatius de primer grau del municipi. L’objectiu és mostrar el potencial del cooperativisme a través del teatre i una metodologia participativa per tal de generar la reflexió.

 

 Dimarts, 9 de maig, de 10 a 11.30 h
Centre Cívic Les Planes (c. John Fitzgerald Kennedy, 4)
Sant Joan Despí 
Organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan Despí
 
Dilluns, 22 de maig de 10 a 11.30h
Cal Ninyo (c. Major, 43)
Sant Boi de Llobregat
Organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Cal inscripció prèvia aquí

 

L’economia social promou la participació de les persones membres, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local. Existeixen cooperatives de treball a tots els àmbits i sectors des de l’atenció a les persones, les energies renovables, la comunicació o la indústria, entre d’altres. Alhora, les iniciatives d’economia social i solidària prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania.