Masterclass amb Aitor Basauri al timbal

A la masterclass, aprendràs a descobrir el que et fa graciós, a perfeccionar les teves habilitats i a practicar amb les rialles del públic! A través d’instruccions clares i específiques, Aitor et donarà suport per desenvolupar i perfeccionar les teves habilitats còmiques en un ambient segur i divertit.

Aquesta dinàmica de grup positiva et permetrà centrar-te en seguir els teus impulsos, sent aventurer i prenent riscos. Aprendràs a brillar com un individu i a millorar en cada oportunitat espontàniament. En aquest taller podràs jugar i fer exercicis per desenvolupar la confiança i la complicitat amb el grup. En aquesta atmosfera de descobriment i revelació, estaràs desenvolupant i descobrint nous materials. Prepara’t per trobar el plaer en el teu propi ridícul, sigues optimista, descobreix el teu or per a la comèdia, i prepara’t per riure a mandíbula batent.

Del 26 al 30 de juny 2017
De 10h a 14h i de 15h a 17h
Preu 330 euros
Info & reservas blay.eva@gmail.com

AITOR BASAURI, director artístic i intèrpret de Spymonkey, és un dels més buscats i principals mestres de pallassos i comèdia física del món. Regularment dirigeix ​​les classes magistrals de Spymonkey a Londres, Brighton i Nova York, és professor de personal al Cirque du Soleil de Las Vegas i ensenya a l’Escola Phillippe Gaulier.