Novetats cursos regulars!

Fes de la formació en arts escèniques un dels teus propòsits d’aquest 2021! El timbal, escola de teatre i interpretació a la ciutat de Barcelona des del 1969.

fes click a l’enllaç de cada curs per a conèixer els continguts

 

Taller de muntatge teatral. Lorca

Del 15 de febrer al 22 de juny. Dimarts de 20h a 22h

A partir del text i de les possibilitats escèniques que aquest pot oferir, treballarem la posada en escena d’una obra del gran poeta i dramaturg espanyol, exponent del teatre poètic, Federico García-Lorca. El procés que proposa aquest taller culminarà amb l’exhibició a un espai teatral de l’obra treballada, davant del públic.

Adreçat a totes aquelles persones amb experiència o formació actoral que vulguin formar part d’un procés de preparació de muntatge i exhibició similar al d’una companyia teatral en el seu funcionament i apropar-se, per tant, a la representació teatral en la seva totalitat.

 

Curs preparatori per la formació professional

Del 2 de febrer al 27 de maig. Dimarts i dijous de 18h a 20h.

Aquesta formació et permetrà preparar-te per a poder superar la prova específica d’accés als nostres estudis professionals, apropant-te a la nostra metodologia de treball i al professorat dels estudis superiors i ajudant-te a descobrir el teu potencial com a actor/actriu.

Adreçat a joves a partir de 17 anys i persones adultes que volen optar a la formació professional a el timbal.

 

Interpretació nivell inicial. Obrim nous grups!

Del 13 de gener al 16 de juny. Dimecres de 20:00 a 22:00h

Curs d’introducció als llenguatges teatrals.
La importància d’un nivell inicial és comprendre el fet teatral, millorar l’expressivitat, potenciar la creativitat i l’autoestima i el treball en grup a la vegada que descobrim la riquesa i possibilitats de tots els llenguatges escènics que acompanyen el joc actoral.

Adreçat a persones a partir de 18 anys que vulgui iniciar-se en el món de la interpretació.