Oberta la convocatòria per la beca DespertaLab

Ja està oberta la convocatòria per aconseguir la beca DespertaLab! Teniu fins el 17 de novembre de 2016 per presentar el vostre projecte.

 

La Nau Ivanow i la Sala Atrium van unificar el 2015 la beca Desperta i el cicle Atrium Lab en el Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. A través d’aquest cicle, es posa a l’abast dels artistes i companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació-difusió i l’exhibició d’una obra teatral.

L’objectiu del cicle és donar suport als creadors i companyies en el procés de creació de les seves obres i contribuir a la seva entrada en les xarxes professionals de difusió i exhibició artística. A més de donar els recursos per a la projecció d’un espectacle, des de la seva creació fins a la difusió, ofereix una experiència formativa que els doni els recursos i les habilitats necessàries per a futurs reptes professionals, tot incidint en el procés de creació i producció, la comunicació i l’exhibició. Es tracta, doncs, de potenciar la vida del projecte més enllà de la creació.

En aquesta tercera edició hi ha novetats molt importants: la Beca s’internacionalitza i passa a tenir 2 premis d’àmbit nacional i un d’internacional, gràcies a un conveni signat amb la Secretaria de Cultura del govern de Jalisco (Mèxic). A més, hi ha obertes tres possibilitats per a la companyia guanyadora del primer premi: estada en residència a l’espai de Cal Gras, gira dins el programa Testimoni Escènic i viatge el mes de setembre de 2017 a la Muestra Estatal de Teatro de Jalisco.

La dotació econòmica s’amplia a 2.500€ per al primer premi i a 1.500€ per al segon i tercer.

BECA DESPERTALAB from Nau Ivanow on Vimeo.