Presentació de ‘L’Assemblea. Una obra de Teatre + Fòrum sobre el cooperativisme’

L’Assemblea. Una obra de Teatre + Fòrum sobre el cooperativisme

 

El 17 de març a les 20h a la Sala Harmonia (Fabra i Coats) tindrà lloc la presentació de L’Assemblea. Una obra de Teatre + Fòrum sobre el cooperativisme, un espectacle teatral de divulgació sobre el món cooperatiu que ha estat possible gràcies a la consultoria d’Economia social Coopdemà SCCL, el Centre de Formació i Creació Escènica El Timbal SCCL i a la col·laboració de la companyia teatral Espai en Construcció.

20h – Representació de l’obra de teatre L’Assemblea.

21h – Presentació del Fòrum amb Fil a l’Agulla i Nus Teatre.
Parlarem sobre l’obra i altres aspectes del món cooperatiu.

21.15h – Refrigeri. Compartirem una estona amb l’equip del projecte
i tots els assistents per a tenir un canvi d’impressions.

Què significa ser soci d’una cooperativa? Com es gestiona? Com es prenen les decisions? Són algunes de les preguntes que volem respondre a través de la posada en escena d’una obra de teatre creada per a professionals de les arts escèniques per tal d’explicar i donar a conèixer el model cooperatiu. L’objectiu és mostrar el potencial del cooperativisme com a model econòmic consolidat a través de l’experiència cooperativa viscuda des de l’interior. Partint de la necessitat de crear eines de difusió i divulgació innovadores i potents que permetin explorar nous camps d’actuació hem creat aquest espectacle de Teatre + Fòrum amb la col·laboració de les cooperatives Fil a l’agulla i Nus Teatre, especialitzades en facilitació i dinamització grupal, per tal de conduir i completar l’experiència.

L’Assemblea és un projecte que conjuga un espectacle teatral amb un fòrum amb el públic present i està pensat per a ser programat en actes o jornades sobre cooperativisme, i per dinamitzar assemblees generals o jornades internes de cooperatives. En definitiva, una eina atractiva i de gran qualitat artística, que facilita tot un ventall de possibilitats i nous camins per a la gestió d’organitzacions i la difusió d’aquest model econòmic.

[embedvideo type=”youtube” id=”Gz2-HHWlg1g”]

 

L’Assemblea, un projecte de

logo-coopdema-definitiu     IMAGOH_ELTIMBAL_201

amb la col·laboració de

logoespai_2015_n

 

amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

ajuntament