Regala formació. Regala el timbal!

Si encara no saps què regalar aquest Nadal, t’ho posem molt fàcil: regala formació artística a el timbal! No saps com fer-ho? T’ho expliquem a continuació, pas per pas!

Quins regals puc fer?

La proposta més habitual per regalar és la de cursos intensius, i a la nostra escola de teatre poden ser d’hivern, de primavera o d’estiu. Tenim dos tipus de cursos intensius:

  • Cap de setmana: curs intensiu de 10 hores durant el cap de setmana (dissabte de 10h a 13h i de 14h a 17h, i diumenge de 10h a 14h).
  • Entre setmana: curs intensiu de 12 hores, que pot ser online o presencial en funció del curs. Són 6 sessions de dues hores cadascuna.

El protagonista del regal podrà escollir qualsevol dels cursos publicats durant el curs 2020-2021.

Vull comprar un pack regal. Què faig?

  • Posa’t amb contacte amb la secretaria del centre via e-mail o telèfon i demana el regal que desitges. Has de tenir en compte que ho has de fer abans del 22 de desembre!
  • Et facilitarem un número de compte per poder fer l’ingrés i et demanarem les teves dades de contacte i les dades de la persona que rebrà el regal.
  • Un cop fet l’ingrés, podràs passar a recollir el val personalitzat. I si ho prefereixes, te l’enviarem per e-mail perquè l’imprimeixis tu mateix.
  • La persona, quan vulgui, podrà posar-se en contacte amb nosaltres per escollir el curs que desitgi fer.

* Els cursos necessiten un mínim d’alumnes. Per tant són susceptibles d’anul·lació en cas de no arribar al mínim.

Si teniu més dubtes, podeu posar-vos en contacte amb la secretaria del centre a escola@eltimbal.org o trucant al 93 302 73 47.