Taller d’escriptura social

Nova edició del Taller d’escriptura social que Perpetuum organitza juntament amb eltimbal.
La crisi econòmica que es viu a Europa és també una crisi de valors que ens planteja noves preguntes i ens convida a la reflexió individual i col·lectiva. Amb aquest taller volem articular una sèrie de respostes des de l’escriptura creativa i fomentar la reflexió crítica i dramatúrgica davant la situació que vivim a la nostra societat i, també, en el projecte europeu. Situació relacionada principalment amb valors que afecten a la vida econòmica, social i política de les persones. Per tant, el malestar davant el present i la reivindicació ideològica seran els elements fonamentals d’aquest taller, així com explorar les diverses vies per plasmar-les en un text teatral.

 

Es proposen el següent taller:

  • TALLER D’ESCRIPTURA SOCIAL (12 hores)
    Treballarem a partir d’una historia concreta aportada per cada participant, ja sigui real o inventada. Sobre aquest primer input, analitzarem teòrica i pràcticament el tema o temes subjacents, la simbologia implícita, els personatges, l’argument, el discurs, etc. Reflexionarem en grup sobre els possibles desenvolupaments dramatúrgics de la historia i farem exercicis d’escriptura a partir d’aquest anàlisi.

A qui s’adreça?

El taller va adreçat a integrants d’entitats o associacions que treballen en l’àmbit social i cultural, a dramaturgs o estudiants, intèrprets de les arts escèniques, perfils creatius, periodistes, professionals de diferents àmbits educatius, socials i culturals, etc, en definitiva a persones compromeses amb nous models d’organització i convivència i amb ganes de generar debats sobre la realitat més propera.

Calendari

  • TALLER D’ESCRIPTURA SOCIAL – Setmana del 17 al 21 de desembre, 2018

Horari:

  • Dilluns de 20h a 22h.
  • Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 19:30h a 22h.

Preu:

  • TALLER D’ESCRIPTURA SOCIAL : 90,00€

Descomptes:

  • 15% de descompte si et matricules abans del 3 de desembre, 2018
  • 15% de descompte si ets estudiant d’arts escèniques i/o et trobes en situació d’atur

 

Podeu fer la inscripció al curs aquí.
Per a més informació, podeu escriure a info@perpetuum.cat o a escola@eltimbal.org