Sessió de teatre en família a el timbal!

Veniu a gaudir de la sessió de teatre en família a l’escola de teatre el timbal.

Amb les eines que proporciona el teatre i la interpretació, estimulareu i compartireu l’imaginari dels més petits, treballareu amb dinàmiques que enfortiran els vincles familiars, i passareu una estona inoblidable!

Una oportunitat per compartir una experiència enriquidora entre mares, pares, filles i fills, fent teatre.

Teatre en família el timbal

Nadal, “Transforma’t en tots els personatges del Nadal”

“Caga tió… el 25 de desembre fum fum fum”… D’acord, ens agrada cantar per nadal, però que us semblaria actuar? I no, no parlem d’un pessebre vivent, parlem de refer les tradicions. Us atreviu a transformar-vos en els personatges del pessebre i canviar la seva història? Què passaria si el Caganer fos astronauta? D’on ve la tradició del raïm? Qui era el Tió abans de ser un tronc?
Totes les respostes estan en la teva imaginació, així que activa-la en família per transformar-te en qui vulguis i construir la teva pròpia aventura.

Quan?

  • Dissabte 17 de desembre d’11 a 13 hores.
  • Si vols saber les dates de les properes sessions de teatre en família, clica aquí.

Preu:

  • 20€ per família (2 membres)
  • A partir de la tercera persona 8€/persona

Per inscriure’t, escriu a escola@eltimbal.org, truca al 933027347 o emplena el següent formulari

L’expressió dramàtica, el teatre, la interpretació, el moviment, son unes de les formes d’expressió més completes per potenciar el desenvolupament total de la persona, ja que es basen en el moviment, la paraula, la creativitat i l’espontaneïtat.
A el timbal apostem per un aprenentatge vivencial on, mitjançant els jocs teatrals, els infants experimenten i investiguen amb tot allò que els inquieta, els motiva i els encurioseix adquirint així experiències que els acompanyen en el seu desenvolupament personal. Treballem amb una metodologia lúdica i respectuosa amb les necessitats pròpies de l’alumnat.

el timbal, més de 50 anys en la formació artística per a nenes i nens.