Aïda Bellet

Professorat Aïda Bellet

Inicia els seus estudis a l’Helena Munné Estudi de Teatre i posteriorment es gradua en interpretació de text per l’Institut del Teatre de Barcelona. En acabar els estudis d’interpretació cursa el Postgrau d’Arts Escèniques i Educació impartit per l’Institut del Teatre a Vic. Complementa la seva formació amb altres disciplines com dansa contemporània,  improvisació i feldenkrais amb professionals com: Lipi Hernàndez, Natàlia Viñas, Mercedes Boronat, Èlia Genis o Javi Prieto.

Pel que fa a la veu, és professora certificada de Functional Voice Training, des del 2022. Imparteix classes particulars de veu i dicció i col·labora en projectes específics d’instituts o productora com a assessora de dicció. Des del 2019 és professora de Dicció Catalana al CFGS d’Arsènic, Granollers. Té experiència en doblatge i locucions.

Va ser membre cofundadora de la companyia Menú Teatral (2013-2017) amb qui estrena l’espectacle La Pista (Sala Atrium, Teatre Gaudí) Alícia (Sala Atrium), Nespresso Dreaming (Microteatre Barcelona). A banda dels espectacles de sala, la companyia realitza un espectacle de microteatre a Canovelles. A més a més estrena l’espectacle de dansa El Pacto, de Carmen Gómez.

També té experiència en l’àmbit de gestió i dinamització. És coordinadora de projectes i tallerista a Artistes Pedagogs,que s’encarrega de portar tallers teatrals curriculars i extracurriculars a diferents centres educatius de Barcelona i rodalies.

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información