Alba Millaruelo

Professorat

Actriu, formadora teatral, educadora i mediadora.

Formada en interpretació al Timbal, on va cursar Escola d’Actor. Quan va acabar la seva formació com actriu va realitzar un curs de Pedagogia Teatral en el sistema Coda amb Ricard Boluda.
Ha realitzat els estudis de Teatre d’Intervenció Social en Teatre de l’Oprimit al Forn de Teatre Pa’tothom amb Jordi Forcades i Raúl Quirós.

És formadora teatral a diferents escoles de Barcelona. Dissenya i duu a terme projectes de dinamització comunitària a través del teatre amb infants i joves en procés de reinserció social, gent gran, AFAs i empreses. És formadora de cursos de monitors i directors de lleure. Ha facilitat tallers d’interpretació en un voluntariat a República Dominicana.

Com a actriu ha creat en col·lectiu diversos espectacles: Princeses de la companyia Pamboli (Premi Estrena’t) amb el que ha actuat a la Nau Ivanow; Netejant la Màgia de la companyia Mia (Premi Màgia als Mercats, Màgicus) amb el que ha actuat a la FIMAG i Fira Tàrrega; i Contes des del Roser de la companyia Narra la Rosa amb el que ha actuat al Teatreneu.