Alejandro Saiz

Professorat

Format en la primera promoció del CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral a El Timbal. Després d’això va continuar els seus estudis amb el Postgrau en Tècnica d’Interpretació – Metodologia CODA i el Postgrau d’Interpretació en Cinema i TV amb Aitor Aguirre, Pol Fuentes, Elena Trapé, Judith Colell, Marc Crehuet entre d’altres. També va realitzar un curs de Pedagogia Teatral en el Sistema CODA amb Ricard Boluda. Paral·lelament ha enriquit la seva formació en cursos de clown de la mà de l’argentí Ale Risorio i Pablo Gomis.

Com actor ha participat en dos espectacles de creació en col·lectiu amb la Cia La Cúpula: Closed, que es va estrenar en el Festival Km0 i va participar en el Mostra’t de CC Parc Sandaru i va guanyar un premi a Millor Dramaturgia Musical; i Alejandra, una peça breu basada en les poesies d’Alejandra Pizarnik, guanyadora del Premi Increscènic del Fort Pienc.

També participa activament en el teatre social amb la Cia. Teatre Social Inestables i els espectacles Cruïlles, L’Estigma del Minotaure o Xirgu i Lorca a les aules de diferents instituts i escoles municipals.

Durant l’estiu de 2017 exerceix d’ajudant de direcció de Jordi Centelles en El dos Cavallers de Verona amb la companyia Parking Shakespeare. També des de l’any 2017 s’ha posat a prova com a director amateur de l’Associació Juvenil de Teatre Always, amb els quals ha dirigit Shrek, El Musical o Kràmpack de Jordi Sanchez.