Alejandro Saiz

Professorat

Format en la primera promoció del CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral a El Timbal. Després d’això va continuar els seus estudis amb el Postgrau en Tècnica d’Interpretació – Metodologia CODA, el Postgrau d’Interpretació en Cinema i TV amb Aitor Aguirre, Pol Fuentes, Elena Trapé, Judith Colell, Marc Crehuet entre d’altres. Finalment cursa el Postgrau en Creació Teatral amb el Roger Ribó, la Blanca Solé i la Fiona Clift. També va realitzar un curs de Pedagogia Teatral en el Sistema CODA amb Ricard Boluda. Paral·lelament ha enriquit la seva formació en cursos de clown de la mà de l’argentí Ale Risorio i Pablo Gomis; i al Stage Internacional de Commedia dell’Arte amb Antonio Fava.

Com actor-creador ha participat diferents espectacles de creació col·lectiva com Closed, estrenada Festival Km0 a La Vilella; Alejandra, una peça breu basada en les poesies d’Alejandra Pizarnik, Quan els lliris tornin. i Paquito, peça curta individual.  És membre de la companyia de teatre de creació Mala Idea, amb els quals crea una comèdia d’embolics anomenada Hotel Saphir; la companyia actualment està engegant nous projectes. També participa activament en el teatre social amb la Cia. Inestables representant obres i impartint tallers a les aules de diferents instituts i municipis.

Durant l’estiu de 2017 exerceix d’ajudant de direcció de Jordi Centelles en Els dos Cavallers de Verona amb la companyia Parking Shakespeare. També des de l’any 2017 s’ha posat a prova com a director amb l’Associació Juvenil de Teatre Always, amb qui estrena al 2020 l’espectacle familiar Shrek, el Petit Musical al Teatre Aquitània. Colabora com a director de l’espectacle Quack Quack! L’aventura del Patitu Daurat de la companyia de teatre familiar Embroutats.

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información