Blanca Solé

Professorat

És titulada en Teatre Físic i Creació Teatral per la London International School of Performing Arts (LISPA). Formada al Col·legi del Teatre de Barcelona i a la Cuarta Pared de Madrid, també ha realitzat cursos de creació dramàtica amb l’Alfredo Sanzol, d’interpretació de textos de Shakespeare amb en JuanFra Rodríguez i el taller de “Coordination Techinque” amb Grzegorz Bral (Polònia). Complementa la seva formació amb cursos de dansa contact, flamenc i trapezi.

La seva experiència professional s’inicia a Madrid amb la companyia Sudhum Teatro on realitza espectacles de caràcter social, juvenil i infantil i col·labora amb la OIT i la Cuarta Pared amb el muntatge teatral ‘Cicatrices’. És membre fundadora de la companyia internacional Teatro En Vilo i creadora de l’obra “Interrupted”, guanyadora de diversos premis. Ha participat en espectacles de titelles amb la companyia Genovesa Narratives Teatrals, col·labora també amb Retret Teatre a l’espectacle ‘Háblame de Lorca, Miguel’. Ha format part de l’obra ‘La rebel·lia possible’ de Javier G. Yagüe dirigida per José Sánchez i representada a La Seca- Espai Brossa.

Actualment forma part de la companyia de creació col·lectiva Espai en Construcció, amb la qual ha presentat els muntatges “Et vindré a tapar” i “Si jo no hi fos (la festa seria més divertida)” a La Vilella, a La Seca Espai Brossa i fent gira arreu del territori.

En el camp audiovisual ha protagonitzat diversos curtmetratges, spots publicitaris i la websèrie ‘Acid Rain’. Ha aparegut en sèries com “Kubala, Moreno i Manchón” i la pel·lícula “L’enigma Verdaguer”.

Com a docent és professora del Postgrau en creació teatral, de màscara i forma part del departament d’interpretació per a adults del Timbal. També treballa a l’escola Les Luthiers i ha treballat amb nois i noies de diverses edats a les escoles amb “Play Teatre”, a l’acadèmia “Platea Teatre” i a les ‘Estades Teatrals’ de XANASCAT. Ha impartit tallers pel programa LECXIT i l’intensiu de teatre per a estudiants del Symbiosis Institute of Computer Scienes and Research de Pune (India).