Emma Sánchez

Professorat / Organització Emma Sánchez

Ha realitzat el Cicle formatiu de grau superior en tècniques d’actuació teatral a el timbal i el Postgrau en creació teatral amb Roger Ribó i Blanca Solé. Paral·lelament, ha enriquit la seva formació en cursos de clown de la mà d’Alfonso Palomares o María Andrés.

Les seves primeres preses de contacte amb el sector van ser a través de la companyia aragonesa Los Titiriteros de Binéfar, guardonats amb el Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut. Des dels vuit anys, passava llargues temporades amb ells, recorrent pobles i comunitats i compartint vivències amb companyies nacionals i internacionals (Puppen Theater Plansjet, Los Títeres de María Parrato, Zum-zum teatre, Teatro La Estrella, Teatro Comunidad Colombia, La Gotera de la Azotea, etc).

Tot això va anar nodrint el seu respecte i amor per l’ofici. Tant és el vincle que es va crear, que continua treballant amb ells avui dia, en diferents projectes com a vocalista, i actualment com a actriu en l’espectacle Dragoncio. A través de la companyia va formar part d’un seminari teatral amb Le Théâtre de la Rencontre de Bordeus.

Al seu torn forma part, al costat de Paula López, de la companyia de creació La Maldestra, amb la qual ha estrenat la peça teatral DIANA en el Festival Núcleo.

A més d’actriu és cantautora. Ofereix concerts en format duo al costat del guitarrista Arturo Guillén, després del llançament del seu primer disc: Pandora. I forma part de l’equip de comunicació del Festival SoNna Huesca (Sonidos en la Naturaleza).

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información