Jordi Ciurana

Professorat Jordi Ciurana

Inicia la seva formació com a actor a El Timbal, Centre de Formació i Creació Escènica, on cursa el CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral i el Postgrau en Tècnica Interpretativa – Metodologia CODA de la mà dels seus creadors, Fausto Carrillo i Ricard Boluda. Complementa la seva formació a través de cursos i tallers impartits per professionals de les arts escèniques com ara Pablo Messiez i María Velasco, en el camp de la dramatúrgia, i Judith Colell, Ferran Utzet, Nelson Valente, Israel Solà, Pau Carrió, Clara Segura, Iván Morales, Fernando Trullols, David Climent i Pablo Molinero, entre d’altres.

Entre els seus darrers treballs destacats com a actor de teatre, destaquen Hamlet, de la companyia catalana Projecte Ingenu, Nausée, de la companyia La Maièutica, Ets la llet! de la companyia Non Grata i la seva participació com a membre de la companyia de l’Obrador d’Estiu de la Sala Beckett, on va intervenir en la lectura dramatitzada El final: el teatre davant la mort, dirigida per Iván Morales. Actualment està treballant com a performer a l’espectacle El Jardí, de la Cia. La Taimada, que s’estrenarà al Mercat de les Flors i com actor a l’espectacle La millor obra que mai no veureu als escenaris catalans, de la Cia. The Amateurs, que s’estrenarà al teatre Dau al Sec.

En el camp audiovisual, destaquen la seva aparició a la serie Hache (Dir: Jorge Torregrossa i Fernando Trullols) de Netflix i Weekend Studio i Com si fos ahir (Tv3). Ha participat com actor de repartiment al llargmetratge Hada (Dir: Alex Mañas) de Turkana Films i nombrosos curtmetratges, com per exemple Entre los Otros (Dir: Manel F. Gonda) de la productora ESCAC Films, Sanguijuela (Dir: Pol Wagner) de Professor Films i Moros a la costa (Dir: Imanol G. Serrano) de Muchos Pájaros Producciones.

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información