Marc Brualla

Professorat / Organització

Pedagog i actor acreditat per l’AADPC i professor del cicle formatiu de grau superior, dins del departament d’interpretació, tallers i pràctica escènica.
Professor del Postgrau en d’Interpretació Teatral, Metodologia CODA.
Professor del Pla de Formació Actoral, estudis professionals de tarda.

Actualment és membre del grup d’investigació en pedagogia teatral d’Estudis Teatrals Coda – @sistemacoda –

Inicia els seus estudis escènics al el timbal, on fa el recorregut professional d’Escola d’Actor. Durant tots aquests anys amplia la seva formació realitzant el màster d’Actor Cinematogràfic i dos anys d’Estudis Avançats en Metodologia Coda.
Com a pedagog desenvolupa la seva carrera a El Timbal, Centre de formació i creació escènica. Ha realitzat el Postgrau Teatre i Educació de l’Institut del Teatre. També ha estat professor d’Art Dramàtic a l’institut Vall d’Hebron, dins l’especialitat Arts Escèniques, musica i dansa.
Dins del Teatre Social, ha realitzat tallers de teatre i expressió corporal amb interns de la presó La Model de Barcelona.
Com a actor, ha treballat durant més de vint anys amb la companyia Xirriquiteula Teatre, amb la que ha recorregut mitja Europa en més de 1000 funcions.

Dins el món audiovisual, ha treballant per directors/es de prestigi com Joaquim Oristrell, Judith Colell, Pau Freixas, Sònia Sánchez o Silvia Quer, en projectes com Polseres Vermelles, Tornarem, Barcelona Ciutat Neutral, Felipe y Leticia, etc…

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información