Miquel Tamarit

Professorat

Es va formar com a actor a “El Timbal”, centre de formació i creació escènica, i com a Integrador Social a l’institut Miquel Tarradell de Barcelona.

Inicia la seva experiència com a actor a la Cia. Alborser a València, i on posteriorment va crear la Companyia Pela2 especialitzada en monòlegs, on participava activament com a guionista, director i actor.

Ha treballat en l’espectacle (Beatriu) de la Companyia de creació col·lectiva Espai en Construcció i representada al festival GREC de Barcelona. També va formar part del projecte l'”Assemblea”, una obra de teatre-fòrum i, en la producció de la qual l’escola “El Timbal” va jugar un paper molt important.

És experimentat en improvisació i teatre de carrer; també ha treballat en diversos esdeveniments privats per empreses.

Dins el camp audiovisual ha participat en la sèrie “Matar al padre” de Movistar+, a la segona temporada de “Pop-ràpid”, a la web sèrie “Coworking”i al curtmetratge “Memory”. En cinema a col·laborat a la pel·lícula “Centauro”.

A l’àmbit social, va treballar com a insertor laboral, acompanyant i potenciant la millora de la vida de les persones que es trobaven en recerca de feina activa.
També a l’àmbit social, ha impartit classes de comunicació i expressió corporal en diferents fundacions.

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información