Miquel Tamarit

Professorat

Format com actor a “El Timbal”, centre de formació i creació escènica, i com a Integrador Social a l’institut Miquel Tarradell.

Inicia la seva experiència com actor l’any 1992 a la Companyia Alborser; l’any 2009 cofunda la Companyia Pela2 (especialitzada en monòlegs), on participa activament com a guionista, director i actor.

Ha treballat en espectacles infantils amb la Companyia Mima Teatre, en l’obra “Agu Trot”, en el paper de Sr. Hoppy.

Com actor forma part del projecte l’”Assemblea”, una obra de teatre-fòrum on s’explica com es constitueix una cooperativa i en la producció de la qual l’escola “El Timbal” juga un paper molt important.

Forma part de l’equip d’agregats del Rei carnestoltes al carnestoltes de Barcelona.

Com a coreògraf ha treballat en diverses obres de teatre a València i a Barcelona.

És experimentat en improvisació i en teatre de carrer; també ha treballat en diversos esdeveniments privats d’algunes empreses, com per exemple Omega Pharma o Ikea.

Dins el camp audiovisual ha participat a la segona temporada de “Pop-ràpid”, dirigida per Marc Crehuet, a la web sèrie “Coworking” (dirigida per Joaquim Oristrell) i al curtmetratge “Memory” (de Victor Suñer, premiat a diferents països).

A l’àmbit social, treballa com a insertor laboral, acompanyant i potenciant la millora de la vida de les persones que es troben en recerca de feina activa.

També a l’àmbit social, imparteix classes de comunicació i expressió corporal en diferents fundacions; actualment compagina la docència amb la inserció laboral i la formació de persones en recerca de feina activa.