Mireia Juárez

Equip col·laborador

Mireia Juárez (1978) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, i postgraduada en Direcció d’Actors per a Cinema i Televisió per l’ Universitat Ramon Llull.

Ha treballat com a directora de càsting en diferents produccions entre elles “El Olivo” d’Icíar Bollaín, “Truman” de Cesc Gay (Goya a la Millor pel·lícula 2015), “Requisitos para ser una persona normal” de Leticia Dolera” o “Tots Volem el Millor per a Ella” i “Tres dies amb la Família” de Mar Coll. A més és professora d’interpretació davant de la càmera a l’Institut del Teatre de Barcelona, de tècniques de càsting a l’ ESCAC i de promoció de l’actor i càsting a Eòlia.

Per últim, també ha dirigit el curtmetratge “Una Mal Trago” a l’any 2015, amb més de 60 seleccions a tot el món, i guardonat entre altres premis, amb el Novelísimo Mejor Ópera Prima 2015,  Premi Pérez Giner del Festival La Noche Más Larga, el Coral d’Or al Millor Curtmetratge al Festival de Cine de Begur, Tercer Premi del Públic al Cortogenia, i el Premi Álex Angulo al Millor Actor en el Festival de Tarazona.

Actualment segueix combinant la seva feina com a docent, amb la direcció de casting. Els seus últims projectes són la sèrie Felix de Cesc Gay per a Movistar + i la sèrie Mira lo que has Hecho de Berto Romero produïda per El Terrat.

Abrir chat
Hola! Voldria més informació / Querría más información